11:51

LUBI SU LEKARI DALI SAMO 3 MESECA ŽIVOTA Otkrio je super biljku koja ga je izlečila OVA VOĆKA JEDNA JE OD NAJLEKOVITIJIH NA SVETU!

LJUBI SU LEKARI DALI SAMO 3 MESECA ŽIVOTA Otkrio je super biljku koja ga je izlečila OVA VOĆKA JEDNA JE OD NAJLEKOVITIJIH NA SVETU

InfoBiz -

Crno zlato je sinonim za naftu. Međutim za Ljubu Jovanovića iz Niša crno zlato može da bude samo jedna biljka koja ga je, kako tvrdi izlečila od opake bolesti. Danas on sa sinovima gaji sadnice i plodove zvanično najjačeg antioksidansa za ljudski organizam na svetu.

Crne godži bobice došle su iz Kine i danas su veoma tražene i cenjene u Srbiji.

Godži bobice
foto: Kurir Televizija

Koja biljka je najlekovitija? Svako od nas bi imao svoj odgovor. Međutim, jedno domaćinstvo Nišu sigurno zna tačan odgovor.

Godži bobice
foto: Kurir Televizija

- Mi želimo d aono što smo saznali poklonimo i podelimo sa drugima - kaže za Kurir televiziju Ljubiša Jovanović.uzgajivač godži bobica.

1 / 6 Foto: Kurir Televizija

Ljubiša je pre deset godina počeo da gaji crne godži bobice. Danas Ljuba sa porodicom ima rasadnik i gaji ovo super voće sa Himalaja. On je jedini proizvođač crnih godži bobica u Srbiji.

- To jeste jedna od najlekovitijih biljaka na svetu. Tu ima i još biljaka. Akai beri je tu, borovnica, aronija. To su ispitivale svetske laboratorije - kaže Ljuba za Kurir televiziju.

godži bobice
foto: Kurir televiyija

Lekovitost ove biljke potvrdio je na sebi. Nakon operacije karcinoma, lekari su mu davali samo 3 meseca života. Međutim, on danas ne samo da je zdrav, već je pokrenuo i biznis.

godži bobice
foto: Kurir televiyija

Obavezno pogledajte priču o lekovitoj moći godži bobica:

11:51

LUBI SU LEKARI DALI SAMO 3 MESECA ŽIVOTA Otkrio je super biljku koja ga je izlečila OVA VOĆKA JEDNA JE OD NAJLEKOVITIJIH NA SVETU!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:13

KANJON REKE MILEŠEVKE ČUVA PRIRODNO BOGATSTVO SRBIJE! Ovde žive ugrožene biljke i životinje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja