DIPOS DOBIO SERTIFIKAT PLATINASTE BONITETNE IZVRSNOSTI: Direktoru Krivokapiću uručeno veliko priznanje
Foto: privatna arhiva

međunarodno priznat

DIPOS DOBIO SERTIFIKAT PLATINASTE BONITETNE IZVRSNOSTI: Direktoru Krivokapiću uručeno veliko priznanje

InfoBiz -

Društvu za iznajmljivanje nekretnina "Dipos" iz Beograda uručen je međunarodno priznat sertifikat Platinaste bonitetne izvrsnosti na konferenciji "Podrška privredi", u organizaciji "Dun & Bradstreet Srbija", uz partnere Razvojnu agenciju Srbije i Fond za razvoj Republike Srbije.

Tako je "Dipos" postao jedino državno preduzeće dobitnik ove prestižne nagrade u našoj zemlji.

"Odgovornim poslovanjem svakodnevno ispunjavamo misiju našeg Društva a to su kvalitet, poverenje i pouzdanost. Sertifikat platinaste bonitetne izvrsnosti, biće nam dodatna motivacija i podsticaj za dalje unapredenje našeg poslovanja i postizanje još boljih poslovnih rezultata u skladu sa najboljom evropskom praksom i najvišim standardima", izjavio je Đoko Krivokapić, direktor Društva za iznajmljivanje nekretnina "Dipos", prilikom svečanog uručenja sertifikata.

Sertifikat izdat od strane "Dun & Bradstreet", najstarije i najveće analitičke kuće na svetu, osnovane 1841. godine u Njujorku, koja danas posluje u preko 220 zemalja sveta, zasnovan je na finansijskim izveštajima kompanije i drugim relevantnim pokazateljima. U Srbiji je trenutno 48 nosilaca ovog sertifikata AAA/Platinum. Reč je o natprosečnoj bonitetnoj vrednosti kompanija koje su za svoje poslovne rezultate, poštujući najstrožije kriterijume medunarodne kategorizacije i procene, tri godine zaredom, prethodno dostizale Zlatni AAA rejting.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track