Kostić proširuje poslovanje MK grupe u Ukrajini
Foto: KURIR

Poslovni planovi

Kostić proširuje poslovanje MK grupe u Ukrajini

InfoBiz -
Predsednik MK grupe Miodrag Kostić i direktor MK agrara Miloš Bugarin razgovarali su sa otpravnikom poslova ambasade Ukrajine Oleksandrom Kiričenkom i ekonomskim savetnikom ambasade Ihorom Vinokurovim o poslovanju članice MK grupe - kompanije Agro invest Ukrajina

BEOGRAD - Srpska MK grupa planira da proširi poslovanje u Ukrajini i nastavi sa investiranjem u agrar, rečeno je na sastanku predstavnika te kompanije i ukrajinske ambasade u Beogradu.

Predsednik MK grupe Miodrag Kostić i direktor MK agrara Miloš Bugarin razgovarali su sa otpravnikom poslova ambasade Ukrajine Oleksandrom Kiričenkom i ekonomskim savetnikom ambasade Ihorom Vinokurovim o poslovanju članice MK grupe - kompanije Agro invest Ukrajina. Ta kompanija MK grupe, kako se ističe, "više od šest godina uspešno posluje u Vinickoj i Kijevskoj oblasti u Ukrajini".

Kostić je izrazio očekivanje da će u skorijem periodu doći do stabilizacije u Ukrajini i da će se poslovanje kompanije Agro invest Ukrajina i dalje intenzivno razvijati. Kako se navodi, predsednik MK grupe je izneo pozitivan stav kompanije o daljem unapređenju poslovanja u Ukrajini, uz podršku međunarodnih institucija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track