„LekarInfo“ – vaš pouzdani onlajn zdravstveni servis
Foto: Shutterstock

Čisto da se zna

„LekarInfo“ – vaš pouzdani onlajn zdravstveni servis

Čisto da se zna -

Pitajte, konsultujte, potražite savet i u roku od 24 sata dobijate mišljenje lekara!

LekarInfo” je onlajn zdravstveni servis koji pruža stručne, bezbedne i uvek dostupne usluge konsultacije sa lekarom iz različitih medicinskih oblasti. Ovaj servis koristi savremenu, jednostavnu i dostupnu tehnologiju mobilne telefonije. Nije direktna konkurencija postojećem državnom zdravstvenom aparatu, već pacijentima pruža drugo mišljenje lekara, što im trenutno nedostaje. “LekarInfo” je tu da umiri pacijente u trenucima kada su u nedoumici i nemaju pristup fizičkom lekaru.

Šta sve ovaj servis omogućava?

Kada se suočimo sa zdravstvenim problemom, on postaje najvažniji za nas. U takvim trenucima, postajemo senzitivni na sve situacije koje mogu nastati prilikom odlaska kod lekara. Telemedicina je inovacija koja rešava većinu ovih problema, pouzdano i bezbedno usmeravajući pacijente kroz zdravstveni sistem. “LekarInfo” želi postati verni pratilac svakog pacijenta u trenucima kada im je potrebna dodatna konsultacija, mišljenje ili savet lekara kog su lično izabrali i s kojim žele podeliti svoj problem.

Servis LekarInfo uključuje:

Savremenu aplikaciju koja omogućava komunikaciju sa lekarima u bilo koje vreme i na svakom mestu. Aplikacija je prilagođena svim uređajima i dostupna preko PC računara, laptopova, tableta i mobilnih telefona.

To je korisnički orijentisana aplikacija koja je veoma jednostavna za korišćenje: postavljanje pitanja lekarima ili zakazivanje video konsultacija moguće je uz samo nekoliko klikova. Odgovori lekara stižu u roku od 24 sata.

LekarInfo” je pouzdana aplikacija koja je potpuno bezbedna, koristi https protokol i pruža precizne rezultate.

To je i štedljiva aplikacija koja vam štedi vreme i novac tako što eliminira potrebu odlaska do lekara.

Ovo je i socijalno odgovorna aplikacija koja rasterećuje zdravstveni sistem, smanjuje čekanje u čekaonicama domova zdravlja i bolnica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja