Počeo jedan od NAJVAŽNIJIH DOGAĐAJA za decu i omladinu: ALTA banka je ponosni sponzor velikog finala Sportskih igara mladih
Foto: Promo

Počeo jedan od NAJVAŽNIJIH DOGAĐAJA za decu i omladinu: ALTA banka je ponosni sponzor velikog finala Sportskih igara mladih

Biznis -

Ovog leta, od 19. do 24. avgusta, u Splitu se održava ALTA banka Međunarodna završnica 28. sezone Plazma Sportskih igara mladih. U pitanju je manifestacija na kojoj se takmiče pobednici državnih takmičenja u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

Sponzor Igara, inače jednog od najvažnijih sportskih događaja za decu i mlade u regionu, jeste ALTA banka. Kako kažu, ova saradnja za njih predstavlja nastavak mnogobrojnih aktivnosti kojima Banka pruža podršku mladim sportistima i promovisanju zdravih stilova života kroz sport.

- Smatramo da su događaji ovog tipa od ključnog značaja za razvoj mladih generacija. Ne samo da promovišu sport i fizičku aktivnost, već i razvijaju timski duh, odgovornost i poštovanje među učesnicima. Ponosni smo što imamo priliku da podržimo Sportske igre mladih i doprinesemo njihovom rastu i uspehu – poručili su iz ALTA banke.

Kao društveno odgovorna kompanija, ALTA banka se kontinuirano trudi da podrži inicijative koje za cilj imaju unapređenje društva i zajednica u kojima posluje. Kroz sponzorstvo Sportskih igara mladih, ALTA banka želi da inspiriše mlade da se bave sportom, ali i da ih ohrabri da slede svoje snove i razvijaju svoje talente.

Imajući u vidu da sport vide kao jedan od najvažnijih faktora u razvoju dece i mladih, iz Banke nastoje da doprinesu stvaranju pozitivnog okruženja u kojem će mladi imati priliku da razvijaju svoje potencijale i grade zdrav način života.

Sportske igre mladih, kao najveća sportsko-amaterska manifestacija dece i mladih u Evropi, okupljaju hiljade dece i mladih iz Srbije i drugih zemalja regiona, pružajući im priliku da se takmiče u različitim sportovima i razvijaju svoje talente. Međunarodno finale Sportskih igara mladih za 2024. godinu održava se u Splitu od 19. do 24. avgusta kada će snage odmeriti najbolji takmičari koji su se proteklih šest meseci borili za titulu državnih pobednika.

Kroz sponzorstvo ove značajne manifestacije, ALTA banka – čiji slogan je STABILNA, SIGURNA I JAKA, prepoznaje značaj ulaganja u mlade, ne samo kao buduće sportske nade, već i kao buduće lidere našeg društva.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja