ENERGETSKA EFIKASNOST ZGRADA U REGIONU BALKANA+: Pridružite se panel diskusijama putem sajta na reebn.com
Foto: UNDP

U susret regionalnom stručnom simpozijumu

ENERGETSKA EFIKASNOST ZGRADA U REGIONU BALKANA+: Pridružite se panel diskusijama putem sajta na reebn.com

Održiva budućnost -

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), uz podršku vlada Nemačke, Slovačke, kao i Vlade Japana u okviru UNDP Climate Promise inicijative, 30. i 31. maja 2023. godine organizuje regionalni stručni simpozijum “Energetska efikasnost zgrada u regionu Balkana+”.

Simpozijum će okupiti predstavnike državnih institucija, međunarodnih finansijskih institucija i organizacija, privatnog sektora, kao i eksperte iz akademske zajednice i iz kancelarija UNDP-a, iz regiona Zapadnog Balkana i iz Moldavije.

Zašto je ova konferencija važna?

Cilj ovog događaja je da pomogne Srbiji i regionu Zapadnog Balkana, kao i zemljama u okruženju, poput Moldavije, da ubrzaju primenu mera za povećanje energetske efikasnosti u zgradama, koje doprinose smanjenju potrošnje energije i troškova snabdevanja energijom, ublažavanju klimatskih promena i zaštititi životne sredine i zdravlja građana.

Evo kako da se i vi budete aktivan učesnik ovog događaja

Pozivamo Vas da se na sajtu www. reebn.com registrujete za onlajn učešće, kao i da se pridružite diskusiji o energetskoj efikasnosti na Tviteru koristeći hešteg #theEEeffect. Ovaj hešteg će vam omogućiti da aktivno učestvujete u simpozijumu i da u realnom vremenu komentarišete ili postavljate pitanja učesnicima.

Čak i ako nemate ili ne koristite društvene mreže možete da budete aktivni i komentarišete, postavljate pitanja ili predlažete rešenja. Dovoljno je da posetite sajt reebn.com i koristite interaktivni zid, gde možete da kreirate post tokom ovog stručnog simpozijuma.

Neka se čuje i vaš glas!

Takođe, imate mogućnost da glasate. Svaka panel diskusija će sadržati ankete koje će biti otvorene. I vaš glas može doprineti zajedničkom definisanju puta za brzo smanjenje energetske potrošnje zgrada u regionu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track