PRESELO MU OD POMFRITA U BUDVI: Kada je pogledao račun zapitao se - Šta je ovde skuplje meso ili krompir? Evo koliko je platio
Foto: Shutterstock

PRESELO MU OD POMFRITA U BUDVI: Kada je pogledao račun zapitao se - Šta je ovde skuplje meso ili krompir? Evo koliko je platio

Novčanik -

Gost u jednog budvanskom lokala objavio je fotografiju računa na društvenoj mreži Fejsbuk, naizgled šokiran cenama. Obrok koji se sastojao od dve koka kole, dve porcije hrskave piletine i dve porcije pomfrita platio je nešto više od 60 evra.

U svojoj objavi najviše se osvrnuo na cenu pomfrita koji je koštao 12 evra za dve osobe.

- Evo, pomfrit 6 evra - napisao je.

U kometarima ljudi nisu štedeli autora objave upitavši ga da li je lokal imao cenovnik, odnosno, ako su cene jasno izložene i s obzirom da ih je verovatno video pre poručivanja, zašto je ipak odlučio da tu jede.

- A restoran nije imao cenovnik? Pitam za druga - piše u jednom komentaru,

- Najgori su mi ovi što hoće na visoku nogu do trenutka kad treba da plate, a onda slikaju račun i ove bezobrazne cene - pisalo je u drugom.

U jednom komentaru autor se osvrnuo na to da ove cene nisu problem, jer je u pitanju poznat restoran koji je od uvek imao te cene pa 'ko voli, nek izvoli', već, kako navodi, problem su visoke cene u prodavnicama.

biznis.kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track