Malo ko zna da u Nemačkoj na buvljaku može da se pazari za male pare. To je potvrdila i Anja, koja je za 25 evra kupila čak pet pari sandala.

Drugarica joj je javila da će na pijaci biti čovek koji donosi potpuno novu obuću u veličini 37, što ju je nateralo da potrči do buvljaka, jer je to upravo njena odgovarajuća veličina.

- Za 25 evra kupila sam pet pari cipela. Danas je bio buvljak i drugarica mi je javila da prodaje samo 37 veličinu nove cipele, sandale, patike, ma sve. Ja sam odletela do pijace i evo šta sam kupila. Pretežno su to marke Tom Tejlor i Marko Toci, za pet evra greota ne kupiti. Bilo je preko 20 gajbica sa novom obućom - objašnjava Anja.

Iako je bilo onih koji su oduševljeni njenim ''ulovom'', javili su se i oni koji su osudili to što je u Nemačkoj izabrala da kupuje na pijaci.

,,Ja sam mislio kad ljudi odu u Nemačku da ne kupuju na pijaci, nego u radnji'', ,,Bolje da si kupila jedan par, ali kvalitetno'', ,,Imaš za džaba i u kontejneru'', ,,Došla u Nemačku da bi kupovala na buvljaku, sramota'', bili su samo neki od komentara na njenu objavu.

BiznisKurir.rs/TikTok