SRBI POLUDELI KAD SU ČULI NOVA PRAVILA ZA ULAZAK NA POZNATU PLAŽU: Obavezna rezervacija, ležaljke daju kao na pijaci, a tek ovo...
Foto: Shutterstock, printscreen

neverovatno

SRBI POLUDELI KAD SU ČULI NOVA PRAVILA ZA ULAZAK NA POZNATU PLAŽU: Obavezna rezervacija, ležaljke daju kao na pijaci, a tek ovo...

Novčanik -

Na društvenim mrežama pojavila se informacija kako je na jednoj od najposećenijih plaža u Grčkoj, poznatoj kao Xenia beach, sada potrebna rezervacija pre posete, kao i strogo pravilo oblačenja.

- Ako planirate ove godine na Xenia beach, spremite se na setove od 20 do 60 evra, u zavisnosti od reda, obavezne rezervacije i, naravno, dress code, jer, mislim, normalno je da postoji pravilo oblačenja za plažu. Šta je sa mozgovima? - piše u jednoj objavi na Fejsbuku.

U komentarima se nadovezala i jedna gospođa, koja je htela da istakne da se u predsezoni tako ne tretira pomenuta plaža, ali da je za ležaljke posebna precedura.

Polihrono, Grčka, letovanje, plaža, more, ležaljke
foto: Shutterstock

- Bila sam danas, bez rezervacije, bez pravila oblačenja, 20 evra u toku dana treba da se potroši da bi se dobila ležaljka i suncobran, ali može i više da bi se dobio red bliže vodi - ističe ona.

Takođe, nisu mogli da ne pomenu i druga poznata letovališta u Grčkoj, koju Srbi rado posećuju, te su se dotakli Skijatosa, gde su cene skočile i više nego što se očekivalo.

Grčka, plaža
foto: printscreen

- Skijatos je isto bezobrazno skup. Od trajekta gde traže oko 490 evra za povratnu kartu, uključujući dvoje odraslih, dvoje dece i auto, do nerealnih cena korišćenja plažnog mobilijara. Smeštaj i nije toliko skup, koliko propratni sadržaj. Što je najgore, sa tim cenama uopšte nisu smanjili gužvu. Za te pare može da se ode na Krit ili Rodos, sa sve obilaskom Atine - zaključeno je u komentaru.

BiznisKurir/Fejsbuk

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track