RUS NA ŠALJIV NAČIN POKAZAO KAKO IZGLEDA NJEGOV ŽIVOT U SRBIJI: Kod Srba sve može besplatno, osim jedne stvari - to uvek PODUPLAMO
Foto: Printscreen/Instagram/glebfeels

DEŠAVA SE

RUS NA ŠALJIV NAČIN POKAZAO KAKO IZGLEDA NJEGOV ŽIVOT U SRBIJI: Kod Srba sve može besplatno, osim jedne stvari - to uvek PODUPLAMO

Novčanik -

Rus koji je sreću pronašao u Srbiji, i to na planini gde uživa sa svojim životinjama, rešio je da pokaže kako izgleda svakodnevica iz njegovog ugla. On je šaljivim videom otkrio kako ljudi reaguju kada čuju odakle je i sve nasmejao poslednjom scenom koja se tiče cene kirija.

Na početku videa, poznati Rus nalazi se u kafiću, gde je rešio da odmori i popije kafu. Konobara je glumio njegov prijatelj, koji mu je poručio da kafa košta 550 dinara.

500 dinara
foto: Shutterstock

Tada je Rus šaljivo izrekao ,,Ali, ja sam Rus", zbog čega se lice "konobara" ozarilo, te mu je poručio da je ,,kafa na račun kuće".

Sledeća scena je u hotelu, gde Rus pojašnjava da nije gost, ali da želi da se opusti malo u njihovom spa centru. Tu se opet nalazi njegov prijatelj u ulozi "radnika", kog Rus opet šarmira poznatom rečenicom o poreklu, koja mu je omogućila "besplatno" opuštanje.

Ipak, biti Rus ne znači da će vam sve "padati s neba", bar se stiče takav utisak iz poslednje scene videa.

pare, novčanik
foto: Shutterstock

Ovaj put, Rus navodno pokušava da iznajmi stan i cena najma je 400 evra. Ipak, kada ga je prijatelj "stanodavac" pitao odakle je, a zatim saznao da je iz Rusije, cena je magično skočila za duplo.

kurir.rs/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja