ANGELU NA RAZGOVORU ZA POSAO POKUŠALI DA PREVARE: Za prekovremene sate i radne subote nudili joj 11.000 dinara MANJE, ŠOKIRALA SE
Foto: TikTok/ angelanikica

sramota

ANGELU NA RAZGOVORU ZA POSAO POKUŠALI DA PREVARE: Za prekovremene sate i radne subote nudili joj 11.000 dinara MANJE, ŠOKIRALA SE

Novčanik -

U neprestanim potragama za zaposlenjem, ljudi često naiđu na raznorazne ponude. Angela se našla u jednoj nezavidnoj situaciji, kada je na razgovoru za posao morala da postavlja bezbroj pitanja, da bi na kraju saznala da je plata preko 11.000 dinara manja nego što je ona izračunala.

- Upravo sam došla sa razgovora za posao za završnog kontrolora ili šivača, jer su dve pozicije tamo otvorene. Ono što su mene tamo pitali jeste da se predstavim i kažem nešto o sebi, a nakon toga su ćutali, pa sam morala da pitam da li su subote radne, na šta su oni rekli da, uglavnom, jesu - priča Angela.

@angelanikica

Pardon!!! Plata sa prekovremenim radom 22dana je 50000din.Plus jos 5dana,ne znam kako obracunavaju. Ja sam racunala 22dana po 8h rada,odnosno 27dana sa prekovremenim i subotama.

♬ original sound - Angela

Takođe, saznala je da postoje i prekovremeni sati, čak tri puta nedeljno radi se po deset sati.

- Na kraju mi je direktor rekao da sam ja njih pitala više nego oni mene. Moj CV je jako detaljan i da ste ga čitali, ne biste me ništa pitali, a i na samom početku su tražili da se predstavim, da bih konačno saznala da je plata za 22 i još 5 dana, koje ne znam kako obračunavaju, 50.000 dinara, a ja sam preračunala za 27 dana sa prekovremenim satima 61.400 dinara - zaključuje ona.

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track