TIKTOKERKA SNIMILA IGRAČKU KOJU JE SAMA HEKLALA, A CENOM JE POTPUNO RAZBESNELA LJUDE: ''Pobogu, to je nečija mesečna plata!''
Foto: TikTok/tvojheklanidrug

precenjeno

TIKTOKERKA SNIMILA IGRAČKU KOJU JE SAMA HEKLALA, A CENOM JE POTPUNO RAZBESNELA LJUDE: ''Pobogu, to je nečija mesečna plata!''

Novčanik -

Iako znamo da je ručni rad svakog stvaraoca veoma cenjen i to naplati u skladu sa utrošenim vremenom, trudom, radom i materijalom. Ipak, prema mišljenjima mnogih, postoje oni koji svoj rad precenjuju. To se desilo na TikToku, kada je jedna od korisnica ove platforme prikazala igračku koju je sama isheklala, a koju prodaje po ceni od čak 48.000 dinara.

Kako ona ne vidi nikakav problem u tome, upitala je svoje pratioce zašto im je čudno što svoje proizvode vrednuje toliko.

@tvojheklanidrug Prvo , da napomenem je da su moje igračke zaista unikatne i da takve iste ne mozete naci nigde. Na tome sam radila dugo , ulozila mogo para i vemena da bih stigla do tog nivoa da mogu da naplacujem dosta vise od proseka i da one izgledaju kao da nisu igračke, a zapravo su napravljeni mojim rukama, bez mašina, heklicom i strpljenjem . Pre nego što osudite neciju cenu, razmislite koji je put neko prosao da bi bio tu gde jeste i zapamtite da svaka roba ima svog kupca. 💕 Kako vi cenite svoje radove? 🫣😅 #unikatnipoklon #heklanje #zenepreduzetnice #pokloniunikatni #viralno #trend #rucnirad #radionice ♬ original sound - tvoj_heklani_drug 🧡

- Zašto se svi čude kada kažem da ova igračka košta 48.000 dinara? Mislim, kapiram ja da nekome ova igračka ništa ne znači. Ali, evo, ja odem kod frizera i potrošim 100 evra, odradim nokte za 30 evra i to svakog meseca. Dobra sam ja, ponudim i ove male dimenzije od 100 do 200 evra. Šta da radim kad ljudi traže, veća igračka - više para - objašnjava ona.

Zatim, u opisu videa je navela da se radi o unikatnim proizvodima, kao i da takvi ne mogu nigde da se pronađu. Na njima je radila dugo i mnogo je novca i vremena uložila, kako bi danas mogla da naplaćuje ove igračke iznad proseka.

1 / 3 Foto: TikTok/tvojheklanidrug

U komentarima nisu ostali dužni, te su imali da poruče sledeće:

''Ja sam za toliko para kupila telefon'', ''Kod Kineza je takva maksimalno 1.000 dinara'', ''Materijal ne košta ni 1.000'', ''To je nečija mesečna plata, pobogu'', bila su samo neka mišljenja na ovu temu.

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track