U OVAJ GRAD MOŽETE DA OTPUTUJETE ZA MALE PARE: Besplatne atrakcije, jeftine avionske karte iz Beograda, a noćenje za manje od 30 €
Foto: Printscreen/TikTok

da ne poverujete

U OVAJ GRAD MOŽETE DA OTPUTUJETE ZA MALE PARE: Besplatne atrakcije, jeftine avionske karte iz Beograda, a noćenje za manje od 30 €

Novčanik -

Mesto koje možete da posetite i sa minimalnim budžetom je Tbilisi, glavni grad Gruzije, koji ujedno spaja istoriju sa modernim. Ovde možete naći hotele u centru grada za svega 30 evra po noći, za dve osobe, a tu je i veliki izbor hostela po još nižoj ceni.

Kako se navodi u jednom videu, u većini kafića i restorana za svega 10-12 evra možete pojesti fin obrok, a grad možete obići peške. Ukoliko, ipak, budete koristili autobus, cena autobuske karte iznosi 0,35 evra po vožnji, dok taksi vožnje po gradu koštaju od jednog do dva evra.

01:14

Gde povoljno otputovati?

Prilikom naručivanja taksija preporučuje se da koristite aplikacije. Ulaz u dosta atrakcija je besplatan, a tamo gde se plaća, cene su simbolične. Na primer, ulaz u Botaničku baštu iznosi 1,20 evra, dok vožnja žičarom od Rike parka do Narikala tvrđave košta 0,85 evra po pravcu.

Povoljne avionske karte možete naći iz Budimpešte ili iz Beograda preko Larnake do Kutaisija - trećeg grada po veličini u Gruziji. Od aerodroma u Kutaisiju do Tbilisija možete doći autobusom ili vozom, a cena karte iznosi 15 evra.

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track