LEŽALJKE OD 10 DO 20 €, SMEŠTAJ U TIVTU DUPLO SKUPLJI NEGO U SUTOMORU: Sve je puno kao u julu, samo na putevima nema gužve
Foto: Youtube printscreen

jesen stiže...

LEŽALJKE OD 10 DO 20 €, SMEŠTAJ U TIVTU DUPLO SKUPLJI NEGO U SUTOMORU: Sve je puno kao u julu, samo na putevima nema gužve

Novčanik -

Iako se prethodnih meseci moglo čuti dosta oprečnih informacija kad je letnja turistička sezona u susednoj Crnoj Gori u pitanju, fotografije sa lica mesta govore kako je primorje puno čak i u septembru. Mnogi gađani Srbije su iskoristili lepe sunčane dane, ali i za nijansu niže temperature od onih avgustovskih, da se odmore na moru. Cene variraju od mesta za koje se odlučite.

- Sa devojkom sam otišao na more i rešili smo da obiđemo nekoliko mesta. Prvo smo bili u Tivtu gde se smeštaj ne može naći ispod 30 evra, dok ležaljke koštaju kao da je jek sezone - 20 evra. Zatim smo otišli ka Baru i smeštaj pronašli u Sutomoru za 15 evra, a ležaljke za 10. Takođe, cene hrane i pića poprilično variraju. Ono što je poenta, jeste da se za svačiji džep može pronaći aranžman u ličnoj režiji, rekao je Jovan Nikolić iz Čačka.

turisti, Tivat
foto: Vijesti.me/Siniša Luković

On dodaje da su plaže pune ljudi, ali da je od Tivta za nijansu punije Sutomore, koje važi za jedno od omiljenih srpskih kupališta.

- Kao da je jul mesec, baš je svuda puno. Ono što smo primetili jeste da se manje ljudi kupaju zbog vetra i voda je malo hladnija, ali nadamo se da će se prema prognozama od sutra i to promeniti, dodaje Jovan.

Ono što je za sve vozače dobra vest jeste da uprkos gužvama na plaži, sada su smanjene saobraćajne gužve od Podgorice ka Budvi, Kotoru, i prema Ulcinju.

Na prolaz kroz tunel Sozinu umesto nekoliko sati, što je bio slučaj pre samo dvadesetak dana, sada se čeka samo desetak minuta.

kurir.rs/Rina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track