OGLAS ZA POSAO ŠOKIRAO SRBE: Rad u "pozitivnom okruženju" a kad vidite GDE, zanemećete! Na prvi pogled izgleda normalno, a onda...
Foto: Shutterstock

oglas ubrzo izmenjen

OGLAS ZA POSAO ŠOKIRAO SRBE: Rad u "pozitivnom okruženju" a kad vidite GDE, zanemećete! Na prvi pogled izgleda normalno, a onda...

Novčanik -

Na sajtu "JKP Gornji Milanovac" je osvanuo jedan oglas za posao koji je nasmejao sve. Oglas je na prvi pogled izgledao skroz normalno, dok ne dođete do dela gde piše da se traži "komunikativna" osoba, a da je okruženje "pozitivno", a oglas je bio za radnika koji bi radio na "groblju."

"Javno komunalno preduzeće "Gornji Milanovac zbog povećanog obima posla oglašava potrebu za zaposlenjem radnika na iznošenju otpada i radnika na groblju na određeno vreme. Ukoliko ste komunikativni, odgovorni i zainteresovani za rad u pozitivnom okruženju Vašu biografiju možete da dostavite na adresu Vojvode Mišića 23. Postanite i vi deo našeg uspešnog tima", pisalo je u oglasu na sajtu.

Gornji Milanovac
foto: JKP Gornji Milanovac

Oglas je ubrzo krenuo da se širi mrežama, a komentari su se nizali.

"Da na groblju su baš veseli pozitivni nasmejani i pričljivi", "Rad u pozitivnom okruženju?! Na groblju?", "Sad koliko mora da budeš komunikativan kad radiš na groblju". JKP "Gornji Milanovac je nakon bure na mrežama promenio oglas na svom sajtu, pa sada glasi drugačije, a ono što je u oglasu "zasmetalo" ljudima je obrisano.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track