"TREBA DA ZNAŠ KOLIKO JE 2+2" Nesvakidašnji oglas u Zemunu: Poslodavac tvrdi da NIJE ŠALA, plata do 99.999 dinara, a OVO SU USLOVI
Foto: Shutterstock

pomoćnik pomoćnikovoga pomoćnika kuvara

"TREBA DA ZNAŠ KOLIKO JE 2+2" Nesvakidašnji oglas u Zemunu: Poslodavac tvrdi da NIJE ŠALA, plata do 99.999 dinara, a OVO SU USLOVI

InfoBiz -

Pored oglasa za izdavanje i prodaju stanova, koji gotovo svakodnevno iznenađuju, sada se pojavio i jedan koji se tiče posla.

Naime, kako je objavljeno na jednom sajtu za oglašavanje, u piceriji u Zemunu traži se "pomoćnik pomoćnikovoga pomoćnika kuvara". Ovaj oglas se uveliko deli kao šala, međutim, poslodavac je sve zamolio da "oglas shvate ozbiljno".

Kako se navodi, plata je od 50.000 do 99.999 dinara, a vozačka dozvola nije potrebna. Oglas prenosimo u celosti:

"Zahtevi: Da bude normalna osoba, ako kojim slučajem ima psihičkih problema bilo bi poželjno da poseduje dokumentaciju o istoriji bolesti. Poželjno je da osoba zna sabirati do 4 (2+2) ali nije neophodno. Vozačku dozvolu ne treba posedovati dovoljno je da se zna vratiti kući bez pomoći druge osobe u prečniku 3 km od posla. Mobilni telefon na tach nije nužan, može i na dugmiće samo da su svi dugmici u funkciji. Od poznavanja jezika dovoljan je prvi nivo srpskog i pismo da poznaje delimično-12-15 slova dovoljno bilo ćirilično ili latinično pismo.

oglas
foto: screenshot

Uslovi rada: su takvi da objekat ne prokišnjava tako da celo vreme osoba boravi u suvom. Kod velikih grmljavina objekat poseduje gromobransku traku koja ujedno štiti od udara groma. Sva stolarija dobro dihtuje i ujedno čuva zaposlene od promaje. Protiv požarni izlaz postoji kao i protiv požarni aparati moderne generacije. Objekat je izrađen od vrlo čvrstog materijala tako da u slučaju velikog zemljotresa može izdržati 7 po Rihterovoj ili 9 po Merkalijevoj skali.

Dužnosti: Da na vreme dođe na adresu gde se objekat nalazi. Smena koja traje 8 sati da se vremenski ispoštuje i da se kojim slučajem ne ostane duže 1 ili 2 minuta. Da za vreme boravka na poslu kojim slučajem ne ugasi Tv ili muziku i istu da ne pušta glasno.

P.S Oglas shvatite ozbiljno i molim vas samo ozbiljni kojima stvarno treba posao da se jave", navodi se u ovom oglasu koji je mnoge iznenadio.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track