SRPSKI TURISTI KLIKĆU SLIKE CENOVNIKA, RAČUNAJU KOLIKO JE TO NAŠIH PARA! Na tom delu Jadrana cene iste kao prošlog leta (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen/Letovanje u Albaniji, Shutterstock, Ilustracija

destinacija za koju se mnogi odlučuju

SRPSKI TURISTI KLIKĆU SLIKE CENOVNIKA, RAČUNAJU KOLIKO JE TO NAŠIH PARA! Na tom delu Jadrana cene iste kao prošlog leta (FOTO)

Novčanik -

Turisti iz čitave Srbije koji sebi mogu da priušte more, vole Jadran, a žele da prođu što jeftinije, pomno se po Fejsbuk grupama raspituju za cene smeštaja i, pre svega, hrane na destinaciji za koju se sve češće odlučuju mnogobrojne porodice.

Nije daleko nii autom, a cene su drastično niže od onih u okruženju i omiljenoj letnjoj destinaciji Srba - Grčkoj. Reč je o letovanju u Albaniji.

Albanija, letovanje, more, albanska rivijera
foto: Youtube Printscreen

Reč je o albanskom primorju za koje je interesovanje nenormalno poraslo prethodnih godina, posebno u vreme korone kada je ta destinacija bila najliberalnija kad je reč o kovid zabranama i merama.

letovanje u Albaniji, letovanje, more, Albanija, cene hrane, cenovnik
foto: Facebook Printscreen/Letovanje u Albaniji

Uoči prave letnje sezone, koja u primorskim zemljama Balkana kreće uglavnom 1. jula, na FB grupama koje okupljaju ljubitelje albanskog dela Jadrana odmah su počeli da se dele meniji iz restorana sa cenama hrane i pića, a neki tvrde da u toj zemlji nije bilo poskupljenja što potkrepljuju slikama cenovnika od, kako tvrde, prošlog leta.

Cenovnik od prošlog leta, kako se tvrdi u grupi

letovanje u Albaniji, Albanija, letovanje, more, cenovnik, cene, meni, cene hrane
foto: Facebook Printscreen/Letovanje u Albaniji

Aktuelni cenovnici sa albanskog dela Jadrana

1 / 4 Foto: Facebook Printscreen/Letovanje u Albaniji

Kurir.rs/Facebook Letovanje u Albaniji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track