NOLE PRODAJE KUĆU IZ SNOVA: Nalazi se na par minuta od centra grada, sve moderno opremljeno, uz ogroman plac, još daje za siću
Foto: facebook/prodaja i kupovina kuće u selima

NOLE PRODAJE KUĆU IZ SNOVA: Nalazi se na par minuta od centra grada, sve moderno opremljeno, uz ogroman plac, još daje za siću

Nekretnine -

Novak prodaje kuću novije gradnje na svega osam kilometara od centra Valjeva, a cena je 45.000, odnosno 58.000 evra, u zavisnosti od toga za koju veličinu placa se odlučite.

Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je oglas u kom Novak prodaje prelepo imanje u Paunama, a ono što nudi je i više nego privlačno svima koji žele da uživaju u privlačnom objektu, a da ne potroše čitavo bogatstvo.

- Na prodaju prelepa moderna kuća novije gradnje u Paunama na svega osam kilometara od centra Valjeva. Kuća je dobro povezana sa gradom i gradskim prevozom, takođe prelepo pozicionirana sa pogledom na Paunsku crkvu i Valjevo - počeo je prodavac.

prodaja kuća
foto: Printscreen/Facebook

Naveo je da kupovina ove nekretnine može biti i dobra investicija. Kuća je povezana na gradsku vodu, ima struju, opremljena je najmodernijim stilom, što joj daje prepoznatljiv izgled.

- Kuća se sastoji od prizemlja, velikog dnevnog boravka sa priključcima za letnju kuhinju, sprata, hodnika, kupatila, dve sobe, sobe za veš i potkrovlja. Plac je poravnan i iznivelisan. Cena za 10 ari placa sa kućom iznosi 45.000, a za 75 ari placa plus gratis pomoćni objekat od 65 kvadrata košta 58.000 evra. Vlasnik je 1/1 i sve je uknjiženo - zaključio je Novak.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook

BiznisKurir/Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track