ZBOG OGLASA ZA PRODAJU VIKENDICE NASTAO HAOS Mnoge šokiralo jedno: "Ja vama vikendicu u selu, vi meni JEDNOSOBAN STAN U BEOGRADU?"
Foto: screenshot Facebook

ZBOG OGLASA ZA PRODAJU VIKENDICE NASTAO HAOS Mnoge šokiralo jedno: "Ja vama vikendicu u selu, vi meni JEDNOSOBAN STAN U BEOGRADU?"

Nekretnine -

Na obali reke Drine, u selu Crnča kod Ljubovije, u ponudi je vikendica od 60 m², sagrađena na sprat, koja već izaziva oprečna mišljenja među potencijalnim kupcima. Dok se neki dive njenom dizajnu i lokaciji, drugi smatraju da je tražena cena od 65.000 evra nerealna.

oglas
foto: screenshot Facebook

Kako se navodi, vikendica se prostire na 30 m² (5x6m) i podignuta je na stubove visine 2 metra, čime je efikasno zaštićena od mogućih poplava. Prizemlje obuhvata kuhinju, dnevni boravak, kupatilo i terasu od 6 m², dok se na spratu nalaze dve spavaće sobe i terasa od 10 m², idealna za uživanje u pogledu na reku.

oglas
foto: screenshot Facebook

Objekat je izgrađen sa posebnom pažnjom na izolaciju – koristi daske debljine 32 mm, stiropor od 10 cm i rigips, čime je obezbeđena dobra toplotna efikasnost. Vikendica poseduje gradsku vodu i solarne panele snage 3 kW, što je čini energetski efikasnom i nezavisnom.

Plac na kojem se vikendica nalazi prostire se na 4,4 ara, i na placu je izgrađen i letnjikovac od 7 m² sa pečenjarom. Takođe, do vikendice vodi put od 500 metara asfalta i 500 metara makadama, što obezbeđuje relativno lak pristup.

oglas
foto: screenshot Facebook

Vikendica je završena na leto 2023. godine i vlasnik je nudi po ceni od 65.000 evra, uz mogućnost zamene za garsonjeru ili jednosoban stan u Beogradu. Međutim, mnogi su skeptični prema ovoj ceni, smatrajući da nije realna za objekat ove vrste, bez obzira na njegovu atraktivnu lokaciju i savremenu gradnju.

Kurir.rs/Telegraf Biznis

Bonus video:

05:49

NEBESKA VIKENDICA SAGRAĐENA GOLIM RUKAMA: Sa 12 godina Miroslav je projektovao ARHITEKTONSKO ČUDO! Ova priča će vas ŠOKIRATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track