Ugrabite priliku za stan na ultimativnoj lokaciji – Airport Garden
Foto: Promo

Ugrabite priliku za stan na ultimativnoj lokaciji – Airport Garden

Nekretnine -

Čuvena je izreka da su za nekretninu najvažnije tri stavke – lokacija, završne obrade i struktura stana. Upravo sve tri, a i mnogo više od toga ima arhitektonski impresivan, esteski atraktivan i funkcionalno superioran stambeni kompleks Airport Garden na Novom Beogradu.

Prilika da postanete vlasnik, od garsonjere do četvorosobnog stana, upravo u jednoj od lamela ovog poslovno-rezidencijalnog kompleksa otvara se u petak, 5. aprila. U Hercegovačkoj 16 održaće se prodajni dan kada će se prodavati stanovi druge faze ovog projekta. Useljenje u stanove prve faze počinje uskoro, a u petak se ukazuje idealna prilika da i vi postanete ponosni vlasnik jednog od ovih stanova, jer će upravo tog dana uslovi za kupovinu biti najatraktivniji, odnos cene i kvaliteta najbolji, tako da ukoliko imate u planu kupovinu nekretnine, petak 5. april je vaš dan!

Ono što izdvaja Airport Garden od ostalih sličnih kompleksa, pored lokacije jesu i ventilisana fasada sa tamnom aluminijumskom stolarijom, vrhunskim profilima, staklom i opremom. Pregradni zidovi su napravljeni od blokova za maksimalnu zvučnu izolaciju, a materijali za uređenje enterijera su neutralno klasični. Važna prednost je i autonomni sistem grejanja bez radijatora, 24/7 nezavisno od grejne sezone i zidna klimatizacija bez klima uređaja za bešumni komfor.

Kadena
foto: Promo

Profesionalni menadžment zgrade je na raspolaganju budućim stanarima, kao i park za decu i odlični uslovi za brigu o kućnim ljubimcima. Biće ugrađena i priprema za elektro punjače za određeni broj garažnih mesta na kojima će budući vlasnici moći da pune svoja električna vozila. Stambene zgrade će biti opremljene instalacijama optičke mreže i video nadzora, postojaće sistem kontrole pristupa i zvučnog obaveštavanja za maksimalnu sigurnost i bezbednost.

U izgradnji Airport Garden-a investitor je za generalnog izvođača radova izabrao renomiranu građevinsku firmu Gradina d.o.o. koja se sa više od 30 godina iskustva istakla i u gradnji poznatih projekata kao što su Beograd na vodi, ADA Mall, BW Galerija i Blok 32.

Lokacija Airport Garden-a je u Bloku 64, u ulici Đorđa Stanojevića 37 što ovom rezidencijalnom kompleksu obezbeđuje lak i brz pristup i saobraćajnicama i objektima koji su značajni za stanare (škola, vrtić, Dom zdravlja, pijaca, stanice gradskog autobusa i tramvaja, supermarketi i Savski kej).

Kadena Sotheby’s International Realty je agencija koja posreduje u prometu luksuznih nekretnina i koja u svojoj ponudi ima upravo i Airport Garden. Tim stručnjaka ove agencije će vam biti na raspolaganju da napravite najbolji izbor u skladu sa vašim željama i trenutnim mogućnostima i odaberete svoj budući stan praveći najbolji izbor svog budućeg doma. Ubeležite petak, 5. april za prodajni dan za stanove Airport Garden-a koji će se održati u prostorijama agencije Kadena Sotheby’s International Realty, u Hercegovačkoj 16, tako da na samom početku proleća i pred Uskršnje i prvomajske praznike praznike na poseban način sebe i svoju porodicu obradujete ovako vrednim poklonom.

Više informacija pronađite na www.kadenasothebysrealty.com

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja