KUĆU KOD RTNJA SA UKNJIŽENIM PARCELAMA DAJE ZA 8.900€! Tu su pomoćni objekti, struja, bunar... Evo i spiska nekretnina do 10.000€!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

ponuda

KUĆU KOD RTNJA SA UKNJIŽENIM PARCELAMA DAJE ZA 8.900€! Tu su pomoćni objekti, struja, bunar... Evo i spiska nekretnina do 10.000€!

Nekretnine -

Trend rasta cena kuća i vikendica u ruralnim sredinama prisutan je u našoj zemlji otkad je povećana potražnja za istim. Sa poskupljenjem ove vrste nekretnina neki vlasnici su podigli i cene njiva i placeva, ali na oglasima još uvek mogu da se nađu kuće po povoljnim cenama do 10.000 evra.

Kurir je na oglasima pronašao jeftine nekretnine čija se cena kreće već od 8.000 evra.

Vlasnik prodaje kuću u Dobrom polju blizu Rtnja od 39 kvadrata sa pomoćnim objektima od 22 i 29 kvadrata na uknjiženim parcelama. Kako se navodi u oglasu na imanju ima struja, bunar, dva prilaza na nadmorskoj visini od 370 metara. U cenu od 8.900 evra ulazi porodična stambena zgrada i poljoprivredno zemljište.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

Takođe, na oglasima se prodaje i vikendica od 100 kvadrata u selu Karađorđevac na placu od 2.057 kvadrata za 9.000 evra.

- Na prodaju vikendica pored samog magistralnog puta Leskovac-Bojnik, oko 12 kilometara od Leskovca, u ataru sela Karađorđevac. Ukupna povšina placa je 2.057m2, a objekat ima oko 100m2. Izolovana od gradske buke i gužve, sa prelepom prirodom u okolini, omogućava apsolutne uslove za relaksaciju i odmor - navodi se u ogolasu i dodaje:

- Vikendica se sastoji se od prizemlja i potkrovlja, koji su povezani spoljnim stepenicama. Objekat je u sivoj fazi gradnje, osim što je prizemni deo izmalterisan i što je postavljena stolarija. Objekat nije priključen na struju i vodu, ali postoji mogućnost priključka u neposrednoj blizini.

Među oglasima nalazi se i kuća u okolini Pirota blizu Stare planine za 9.500 evra ukupno 69 kvadrata.

- Prodaja kuće u neposrednoj blizini Stare planine na par kilometara od Bigar vodopada, selo Bazovik. Na placu od 20 ari nalaze se tri upisana objekata, porodicna kuca 69 kvadrata, pomoćna zgrada 67 kvadrata i 58 kvadrata. Do asfaltnog puta, ima vodu, struja (isključena). Vredi pogledati. Idelano za odmor i opuštanje u prirodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja