ĐORĐE SAGRADIO KUĆU SA 25 GODINA: Srušio staru, od temelja gradi novu, radi DVA posla, a iz prošle godine je izašao bez kredita!
Foto: Printscreen/TikTok

uspeh

ĐORĐE SAGRADIO KUĆU SA 25 GODINA: Srušio staru, od temelja gradi novu, radi DVA posla, a iz prošle godine je izašao bez kredita!

Nekretnine -

U današnje vreme teško je skupiti novac i kupiti kuću, a kamoli sagraditi je samostalno od temelja. Međutim, Đorđe je odlučio da ''uplovi u ove vode'' sa svega 25 godina, što je podelio i sa svojim pratiocima na TikToku.

- Ozidao sam kuću sam sa 25 godina. Ovo je bio najveći poduhvat u prošloj godini. Prilično naivno sam krenuo u ceo projekat, iskreno. Nisam bio ni svestan svih troškova. Prizemlje sam završio skoro skroz, a sprat sam tek sad krenuo da sređujem. Na ovom mestu živim ceo svoj život. Kuća pre ove bila je ozidana 1938. godine - priča Đorđe.

kuća
foto: Printscreen/TikTok

TikToker napominje da ima dva posla kojima se bavi, kao i da je zadovoljan što su mu oni omogućili da ostvari sve što želi.

- Od većih investicija ostalo je još grejanje. Jeste da puno radim i ne izlazim iz moje marketing agencije, a kad izađem, onda izađem na drugi posao. Odem na svirku. Ali, bez obzira na to, ponosan sam na činjenicu da su mi ovo moji poslovi omogućili - nastavlja Đerić.

Radovi još uvek nisu završeni, ali želeo je da podeli sa svojim pratiocima kako izgleda čitav proces gradnje.

kuća
foto: Printscreen/TikTok

- Iz prošle godine sam izašao bez ikakvih kredita. Za par nedelja radimo izolaciju i fasadu, i jedva čekam da vidim kako će sve to da izgleda - zaključuje Đorđe.

1 / 7 Foto: Printscreen/TikTok
@me_derich

ovo iskustvo je neprocenjivo. ✨

♬ original sound - Djordje Djeric

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track