PRODAJE SE KUĆA OD 52 KVADRATA SA POMOĆNOM ZGRADOM I PLACEM ZA 7.000 €: Srbin uz to daje i zemljište, ali ima jedna CAKA (FOTO)
Foto: Shutterstock, Ilustracija

ponuda

PRODAJE SE KUĆA OD 52 KVADRATA SA POMOĆNOM ZGRADOM I PLACEM ZA 7.000 €: Srbin uz to daje i zemljište, ali ima jedna CAKA (FOTO)

Nekretnine -

Jagma za kupovinom kuća u popularnim vikend-naseljima širom Srbije se stišava. U najnovijem izveštaju Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) ističe se da se broj kupoprodaja vikendica nakon velike ekspanzije vratio na predpandemijski nivo.

U poslednjem kvartalu prošle godine, po zvaničnim podacima, prodate su 244 vikendice u celoj Srbiji. Poređenja radi, u istom periodu 2020. godine, inače u jeku pandemije i zatvaranja, prodato je 368 kuća za odmor, kada je i počeo vrtoglav rast njihovih cena, piše Politika.

Međutim, oglasi sa ponudom ovakvih kuća na prodaju su puni. U Fejsbuk grupi Leskovačna online pijaca pojavio se oglas za prodaju domaćinstva u selu Gornja Kupinovica za 7.000 evra.

- Prodaje se kuća u selu Gornja Kupinovica (građena pre donošenja zakona o legalizaciji), površine 52 m2, na placu od 4,3 ari, sa pomoćnom zgradom od čvrstog materijala površine 38m2 sa ukupnim imanjem površine oko tri hektara (obradivo zemljište, šume, pašnjaci, vinograd). Asfalt, struja, voda - navodi se u oglasu i dodaje:

- Cena kuće sa pomoćnom zgradom i placem je 7.000 evra.

kuća
foto: Printskrin/Facebook

Autor objave je dodao i da je cena sa ukupnom imovinom (zemljištem) 10.000 evra.

Članovi ove grupe su u komentarima napisali da je ovakvo imanje idealno za seoski biznis.

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track