SRBI PRODAJU KUĆE NA SELU VEĆ OD 7.500 EVRA! Uz njih dobijate plac, pomoćne objekte i VOĆNJAK: Imaju jedno dodatno ulaganje
Foto: Shutterstock, Ilustracija

ponuda

SRBI PRODAJU KUĆE NA SELU VEĆ OD 7.500 EVRA! Uz njih dobijate plac, pomoćne objekte i VOĆNJAK: Imaju jedno dodatno ulaganje

Nekretnine -

U Srbiji je trenutno ogromna potražnja za jeftinim kućama i vikendicama u ruralnim sredinama. Kako je sredinom januara počela prijava za novu pomoć države za kupovinu kuće na selu u iznosu od 10.000 evra tako je i porasla potražnja za ovim nekretninama.

Novo prijavljivanje je počelo od 13. januara, a u planu je da država mladima koji odluče da u nekom od sela grade svoju budućnost bespovratno daje do 10.000 evra kako bi započeli neki posao na selu.

Na inicijativu Ministarstva za brigu o selu, Vlada Srbije usvojila je uredbe o utvrđivanju tri programa dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, kupovinu mini buseva za potrebe prevoza seoskog stanovništva i organizovanje manifestacije „Miholjski susreti sela“ na teritoriji Republike Srbije za 2024. godinu.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

Kako bismo vam olakšali potražnju za jeftinim nekretninama u nastavku teksta vam donosimo spisak kuća do 10.000.

Preko oglasa se prodaje kuća od 38 kvadrata u Velikom vrtopu kod Gadžinog Hana za 8.700 evra.

- Na prodaju stara porodična kuća površine 38 kvadrata u selu Veliki Vrtop. Kuća se nalazi na placu od 590 metara dvadratna. Na placu se nalaze i dva pomoćna objekta od 34 kvadrata i 26 kvadrata. U prizemlju kuće je podrum i velika garaža, a na spratu se nalazi stambeni prostor. Sastoji se od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe sa kuhinjom, jedne manje spavaće sobe i kupatila. Kuća je u izvornom stanju i potrebna je adaptacija. Kuća je uknjižena, preuzeta iz zemljišnih knjiga, čisto vlasništvo - navodi se u oglasu.

kuća, prodaja kuća, nekretnine, vikendica, kuća na prodaju, oglas, kuća u Srbiji, seosko domaćinstvo, kuća na selu
foto: Shutterstock, Ilustracija

Takođe, preko ogladsa se prodaje i kuća u okolini Paraćina za 7.500 evra.

- Plac na lepoj lokaciji sa objektima. Objekat se nalazi u selu Mirilovac, na udaljenosti pet minuta do Paraćina. Plac je pored asfaltnog puta uz koji prolazi dovod struje, gradska voda, gas pored placa škola, crkva.

U rangu ispod 10.000 evra nalazi se i seoska kuća u Mačevcu u okolini Svilajnca za 8.500 evra 56 kvadrata.

- Jeftina seoska kuća u ponudi u Mačevcu. Površina svih objekata na placu je oko 150 kvadrata. Sastoji se od prizemnog dela u kome se nalazi dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Na prvom spratu su tri sobe i zastakljena terasa. U skorije vreme je zamenjena stolarija, postavljena je nova PVC ne delu objekta - piše u oglasu:

- U nastavku kuće na većem prostranom placu od 7.76 ari se nalazi, pomoćni objekat od 50 kvadrata, staja za pšenicu i kukuruz i suturenski deo sa tri prostorije za odlaganje zimnice. U nastavku placa je voćnak. Plac ima prilaz sa dve ulice. Kuća ima struju, bunarsku vodu bez hidrofora. Budućim vlasnicima ostaje mogućnost legalizacije kuće po potrebi. Kuća dugo nije useljivana, pa zahteva generalno sredjivanje, ali poseduje sve potrebne uslove za život.

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track