NE KUPUJU SE SAMO STANOVI, U BEOGRADU CVETA I PRODAJA OVIH NEKRETNINA: EVO koliko KOŠTAJU, u ponudi i sam centar BEOGRADA
Foto: Shutterstock

pametno ulaganje

NE KUPUJU SE SAMO STANOVI, U BEOGRADU CVETA I PRODAJA OVIH NEKRETNINA: EVO koliko KOŠTAJU, u ponudi i sam centar BEOGRADA

Nekretnine -

Uložite pametno, za izdavanje, kasnije i za prodaju – ovom rečenicom vode se vlasnici garaža i garažnih mesta koji svoje nekretnine oglašavaju i za nekoliko desetina hiljada evra. Istina je, kupovina svega nekoliko kvadratnih metara u sklopu privatnih zgrada zaista predstavlja odličnu investiciju.

Cena im sigurno neće padati, a u zavisnosti od lokacije i samog kvaliteta garaže ili garažnog mesta, mesečno može da se profitira, i to jednako kao na omanjem stanu – ali bez brige da bilo šta može da se uništi unutar nekretnine.

Cene za rentiranje garažnog mesta se kreću od 80 do 300 evra u beogradskim modernim blokovima, poput K-distrikta, Belvila, Beograda na vodi, kao i na Dorćolu, Vračaru, ali i u pojedinim novosadskim naseljima, kao što možete videti u nastavku teksta.

Gospodara Vučića, Beograd – Opština Zvezdara

Na prvom mestu izdvojili smo oglas koji je možda jedan od najisplativijih, makar na stranama za prodaju garaža i garažnih mesta što se tiče Beograda.

Beograd, Beograd Panorama, Hram Svetog Save, Hram Svetog Save panorama
foto: Shutterstock

U pitanju je garaža od 13 kvadratnih metara, smeštena u novoj stambenoj zgradi, staroj tri godine. Ova nekretnina nalazi se ulici Gospodara Vučića, a prema rečima vlasnika radi se o hitnoj prodaji – garaža ima sopstveni video nadzor, vodu, struju, kao i opciju daljinskog otvaranja. Zgrada u kojoj je smeštena garaža nalazi se prekoputa škole Vojislav Ilić. Cena ove garaže iznosi 7.000 evra, što je u poređenju sa ostalim oglašenim garažama u ovoj beogradskoj opštini poprilično dobra ponuda.

Železnik, Titova ulica

Za nešto veću svotu novca prodaje se garažno mesto na opštini Čukarica od 13,5 kvadrata. Kako je navedeno u oglasu radi se o odličnom garažnom mestu u potpuno novoj zgradi, na dobroj poziciji, sa rolo vratima, i u blizini ulaza u garažni prostor.

Cena za ovo garažno mesto iznosi 9.500 evra.

Mehmeda Sokolovića, Beograd, opština Zvezdara

Još jedno garažno mesti, ali u suterenu zgrade u naselju Bulbuder na Zvezdari, prodaje se za 15.000 evra. U opisu oglasa navedeno je da je mesto prostrano i da je u pitanju donja klackalica. Garažno mesto je zgodno locirano u odnosu na sam prilaz garaži, a donja klackalica ima mogućnost da iznese vozilo do pet metra dužine, sa visinom od 1,6 cm. Cena za ovu nekretninu u ulici Mehmeda Sokolovića košta 15.000 evra.

Da ništa nije jeftinije u Vojvodini potvrđuju i cene garaža i garažnih mesta u tom delu Srbije.

Novi Sad, naselje Telep

U blizini Limana, u novosadskom naselju Telep dešava se ekspanzija novogradnje i stambeno-poslovnih kompleksa, pa investicija u ovakvu vrstu nekretnina predstavlja odličnu investiciju za budući profit, bilo da je u pitanju pretprodaja ili izdavanje.

Novi Sad
foto: Shutterstock

Kako je vlasnik opisao, u pitanju je konforno garažno mesto u suterenu zgrade na samom početku Telepa – veličine od 15 kvadratnih metara po ceni od 17.000 evra. U neposrednoj blizini se nalaze škole, marketi, dom zdravlja, autobuska stajališta i sva infrastruktura neophodna za svakodnevni život.

Novi Sad, naselje Detelinara

Međutim, ima i onih vlasnika koji su ozbiljno shvatili da je sad trenutak kada mogu da dobiju najviše novca za svoje oglašene nekretnine. Tako je iskočio i oglas za garažu u naselju Nov Detelinara u ulici Branka Bajića. Radi se garaži u ne tako novoj gradnji, smeštenoj na 15 kvadrata, a prema opisu oglasa u dvorištu zgrade ima dovoljno prostora za manevrisanje autom, kao i da garaža ima struju i roll vrata.

Vlasnik je svoju nekretninu oglasio na 24.930 evra.

Loznica, sam centar grada

Ni garaže po ostalim gradovima u Srbiji ne zaostaju mnogo u ceni od Beograda i Novog Sada.

Loznica, Banja Koviljača
foto: Shutterstock

Garažno mesto u sklopu novogradnje, tačnije u podrume stambene zgrade, u strogom centru Loznice, veličine 12,5 kvadratnih metra se prodaje po ceni od 12.000 evra. Kako je vlasnik naveo, nekretnina je uknjižena, i izdata je upotrebna dozvola.

Niš, naselje Crveni pevac

Niš, Više Tužilaštvo, Više Tužilaštvo u Nišu
foto: Shutterstock

U sklopu centralne niške opštine Medijana, oglašeno je parking mesto na oktrivenoj parceli od celih 8,5 kvadratnih metara. Nalazi se kod čuvene poslastičarnice Lipa, odnosno blizu starog Kliničkog centra, u ulici Bulevar Đindića. Standardnih je dimenzija za jedno parking mesto i prodaje se za 6.000 evra.

(Kurir.rs/BizPortal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track