VISOKI PLAFONI, 4 SPAVAĆE SOBE, ROLETNE NA PREKIDAČ: A, kirija prava sitnica: "Za te pare mogu 10 dana na more i to all-inclusive"
Foto: Printscreen/TikTok

izdavanje stanova

VISOKI PLAFONI, 4 SPAVAĆE SOBE, ROLETNE NA PREKIDAČ: A, kirija prava sitnica: "Za te pare mogu 10 dana na more i to all-inclusive"

Nekretnine -

Ponuda stanova za izdavanje sve više uzima maha, a stanodavci su u svemu tome videli unosan biznis, pogotovo ako se stan nalazi na dobroj lokaciji. Tako na Vračaru nude stan za kiriju od neverovatnih 4.000 evra.

On se nalazi na jednoj od skupljih lokacija, na četvrtom spratu šestospratne zgrade, odmah preko puta Čuburskog parka, a u zgradi postoje recepcija i obezbeđenje koji su dostupni 24 časa dnevno.

U jednom videu na Tiktoku prikazana je pomenuta nekretnina koja poseduje prefinjen i elegantan dnevni boravak sa visokim plafonima i izlaz na terasu, a dnevna soba sa trpezarijskim delom i kuhinjom broji više od 80 kvadrata.

stan
foto: Printscreen/TikTok

Takođe, tu su i četiri spavaće sobe i isto toliko kupatila, a prostire se na 200 kvadratnih metara.

Ima ovaj stan i ono što drugi nemaju, a to je master soba, koja ima zasebno kupatilo, kao i ogroman garderober. Tu je odvojeni spavaći blok sa čak tri sobe, od kojih je jedna, tzv. master soba, a na kraju hodnika nalazi se i kupatilo.

Druga master soba poseduje velike ugradne plakare i ima najveću tuš kabinu u celom stanu, a roletnama možete upravljati uz pomoć prekidača na zidu. Stan je, potpuno opremljen, a u ovako velikim plakarima sigurno ćete imati dovoljno mesta za sve vaše cipele.

1 / 6 Foto: Printscreen/TikTok

Ovakve objave uvek izazovu niz različitih reakcija, a neki od njih odluče i da mišljenje podele u komentarima.

,,Da li ste vi normalni?'', ,,Gde berete pare?'', ,,Zaokruži na jedan milion'', ,,Za te pare odem 10 dana na more all-inclusive'', bili su samo neki od komentara šokiranih pratilaca.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track