"DA MI DAŠ DŽABE... KO GOD KUPI LOŠE MU SE PIŠE" Srbin prodaje 2 kuće u Obrenovcu, a čovek zbog DETALJA NA SLICI šokirao sve FOTO
Foto: Facebook/Kuce i vikendice / Nekretnine na selu / OGLASI

"Šta reče?!"

"DA MI DAŠ DŽABE... KO GOD KUPI LOŠE MU SE PIŠE" Srbin prodaje 2 kuće u Obrenovcu, a čovek zbog DETALJA NA SLICI šokirao sve FOTO

Nekretnine -

Fejsbuk grupe za prodaju nekretnina prepune su oglasa u kojima se nude kuće i placevi, kao i stanovi, po raznim cenama.

Tu se može naći mnoštvo precenjenih nekretnina, bar ako je sudeći po komentarima korisnika, ali ako se "bacite" u temeljniju pretragu, naići ćete na zaista povoljne nekretnine u dobrom stanju, u zavisnosti od potreba potencijalnog kupca.

Isto tako, ako skrolujete po komentarima ispod tih oglasa, postoji mogućnost i da naiđete na razne komentare, te se neretko možete i nasmejati. Naime, muškarac iz Srbije podelio je oglas za prodaju ne jedne, već dve kuće na teritoriji Obrenovca, uz koje je i dozvola za treću kuću od 100 kvadratnih metara, a komentar jednog korisnika mnoge je šokirao, ali i nasmejao.

"Kuće se nalaze u Obrenovcu. Dve kuće i dozvola za treću kuću od 100 kvadrata da se gradi 8.5 ari placa struja voda grejanje dvorište zagrađeno. 1/1 uknjiženo. Dobrim kupcima sleduje popust cene", stoji u oglasu ovog čoveka.

1 / 7 Foto: Facebook/Kuce i vikendice / Nekretnine na selu / OGLASI

Jedan od komentara privukao je pažnju mnogih, a on glasi:

"Možda nema komšija, ali ima bor, da mi daš džabe ne bih je uzeo, gde god ima bor, omorika, jela bilo koji četinar, a preraste krov kuće, ta se kuća gasi i ko god da kupi, loše mu se piše. Bor i da odseče, koren neće satruliti narednih 40 godina", naveo je u komentaru ovaj korisnik, ubrzo nakon čega su usledile rekakcije šokiranih članova ove Fejsbuk grupe za prodaju nekretnina.

komentar, Obrenovac, kuća, bor
foto: Printscreen Facebook/Kuce i vikendice / Nekretnine na selu / OGLASI

"Sačuvaj ti Bože. Ako ti to ne odgovara, pobogu brate što se javljaš?", glasi jedan od komentara.

"Šta reče", pitao ga je drugi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track