"PRODAJEMO STAN 19 KVADRATA, U KATASTRU SE VODI 16" Cena mu 80.000€?! A kad su rekli gde je tačno i čemu služi, mnogi bi ga kupili
Foto: Shutterstock, Ilustracija

"PRODAJEMO STAN 19 KVADRATA, U KATASTRU SE VODI 16" Cena mu 80.000€?! A kad su rekli gde je tačno i čemu služi, mnogi bi ga kupili

Nekretnine -

Iznenadio bi vas, ne tako mali broj stanova u Beogradu koji imaju manje od 20 kvadrata.

Oni od 9, 11 ili 15 kvadrata - više su tzv. mini stanovi nego garsonjere, ali vlasnike kvadratura ne sprečava da stave bezobrazne cene, samo zato što je nekretnina na atraktivnoj lokaciji.

Nedavno je bio primer iz Zagreba, gde upravo sobu/stan od devet kvadrata prodaju za 40.000 evra, a sada imamo i "pobednika" u Srbiji. Naime, na sajtu za oglašavanje je osvanuo sledeći oglas:

"Prodajemo stan od 19 m2, u katastru se vodi 16 m2. Nalazi se u samom centru grada, između Botaničke bašte i Palilulske pijace, na samo 10 minuta laganog hoda do Trga Republike i Knez Mihailove ulice. Stan se nalazi na pravom visokom prizemlju u dobro održavanoj zgradi, zidanoj 1960-tih godina; u mirnoj ulici, a u blizini svih bitnih sadrzaja koje sam centar grada nudi", , piše u oglasu, objavio je Telegraf.

Dodaje se i da je stan "po strukturi garsonjera sa dnevnim boravkom, odvojenom čajnom kuhinjom, kupatilom i hodnikom, te da je delimično renoviran".

"Funkcioniše kao stan na dan i ukoliko se odlučite za kupovinu ove nepokretnosti, ostaje vam najam koji je do 15.09. rasprodat. Stan se prodaje sa stvarima", piše u oglasu.

Jel to previše ili prihvatljivo s obzirom da je biznis sa stanom već razrađen? Svoje utiske možete ostaviti u komentarima

Kurir.rs/Telegraf Biznis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track