ALEKSANDRA HITNO PRODAJE KUĆU KOD KRUŠEVCA: Ima 180 kvadrata i veliko dvorište, a zbog JEDNOG DETALJA u oglasu je svi napali
ilustracija, Foto: Shutterstock

ljudi nude redom svoje ponude

ALEKSANDRA HITNO PRODAJE KUĆU KOD KRUŠEVCA: Ima 180 kvadrata i veliko dvorište, a zbog JEDNOG DETALJA u oglasu je svi napali

Nekretnine -

Svi uglavnom očekuju nešto nižu i povoljniju cenu kad je reč o hitnoj prodaji nekretnina, a tako je bilo i u ovom slučaju kada je na prodaju oglašena jedna kuća kod Kruševca.

Naime, izvesna Aleksandra je oglasila nekretninu na prodaju ali nije navela cenu, već je stavila da "može dogovor oko cene i svega". Upravo to je mnoge iznerviralo, te su redom licitirali i pitali je zbog čega nije navela cenu.

oglas, prodaja kuća
foto: Facebook/Kuće i placevi na selu, planinama, rekama i jezerima- Prodaja i kupovina

U oglasu je detaljno opisala izgled kuće.

"Hitno prodajem kuću u selu Velika Lomnica u Kruševcu. Uknjižena, 180 kvadrata, od ulaganja jedino nameštaj i kuhinja i osnovne stvari moraju. Zidovi i podovii su sasvim u redu. Moliću samo ozbiljne kupce i naravno može dogovor oko cene i svega. Veliko dvorište ispred kuće, bunar koji je ozidan i obezbeđen dvretom u krug. Terasa ispred kuće sa nadstrešnicom, u kući u prizemlju ima 1 toalet, jedna dnevna soba, kuhinja sa izvojenom još jednom kuhinjom to jest trpezarijom. Jedna soba sa izlazom na dvorište, sprat se sastoji od dve spavaće sobe i jedne velike sobe slavske. U dvoritu ima još jedna mala kuća stara koja naravno može da se sruši da bi se dobio veći prostor u dvorištu. Iza kuće ima pomoćni objekat, štala, obor i garaža. Moliću vas samo lepo, da me samo ozbiljni kupci kontaktiraju", navodi Aleksandra.

Brzo je ovaj oglas privukao veliku pažnju, a neki su, pored problema sa izostankom cnee, imali zamerku i zbog fotografija.

"Šta je to sve? Valjda se slika iz svih uglova, pa se slika unutrašnjost, pa dvorište i onda znaš šta gledaš da kupiš. A na osnovu ove slike niko neće ozbiljno shvatiti oglas", dodao je drugi korisnik Fejsbuka.

"Nema cene, mora da je jako skupo" "Šta podrazumeva "dogovor"? Raspon cene je od-do?", "Sve imate samo cenu nemate", "Da je lepo napisano 100.000 evra ne bi smo gubili vreme, a vreme je novac", redom su se nizali komentari dok su se svi pitali koliko zapravo vredi ova kuća.

Bilo je i onih koji su odmah sami izneli ponude.

"23.000 mogu da ponudim", napisao je jedan član grupe, "23.500", ponudio je drugi.

"Ja imam na primer 12.000 evra, a vi kuću cenite 60.000. Kako da se dogovorimo?", upitao je zainteresovani kupac u komentaru.

"Ja sam zvao, ceni kuću 82 hiljade", piše dalje, ali vlasnica kuće ni u jednom trenutku nije potvrdila ove navode.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja