KAKO IZGLEDA JEDAN RADNI DAN STJUARDESE: Nekad imaju 4 leta u danu, posao završe posle 12 sati, a jedna stvar je STROGO ZABRANJENA
Foto: Printscreen/TikTok

posao stjuardese

KAKO IZGLEDA JEDAN RADNI DAN STJUARDESE: Nekad imaju 4 leta u danu, posao završe posle 12 sati, a jedna stvar je STROGO ZABRANJENA

Moj biznis -

Kako je posao stjuardese jedan od zanimljivijih, ali i plaćenijih, mnogi se pitaju kako izgleda njihov radni dan, imajući u vidu da može da bude izuzetno dinamičan. Jovana je na svom TikTok profilu odlučila da to podeli sa svima koji su zainteresovani.

- Stižem na aerodrom i idem prvo do kancelarije, gde imam kratak razgovor sa svojim saradnicima, nakon toga razgovaram i sa kapetanom, a onda odlazimo u avion. Prošli smo kontrolu i idemo dalje. Prvi od današnja četiri leta je Dortmund. Ulazimo u most, idemo ka avionu, kako bismo se našli sa prethodnom posadom. Sa njima se menjamo. Sada je prazan avion, a mi ga pripremamo za putnike - objašnjava Jovana.

avion, stjuardese
foto: Printscreen/TikTok

Let do Dortmunda nije bila u mogućnosti da snima, jer je zabranjeno, ali nastavila je da pokazuje šta su radili nakon sletanja.

- Sleteli smo u Dortmund. Let nisam mogla da vam snimam zato što nije dozvoljeno. Uradili smo dva servisa. Sada kada su se iskrcali putnici, imamo vremena da sredimo avion i kreće ukrcavanje, pa idemo nazad za Beograd - priča stjuardesa.

Nakon što su sleteli u Beograd, imali su polazak za Maltu.

avion, stjuardese
foto: Printscreen/TikTok

- Ovo nam je treći let, sada idemo iz Beograda za Maltu. Ovako izgleda kada se mi pripremamo za servis. Nakon 12 sati, četvrti let je gotov, sada smo sleteli u Beograd - zaključuje Jovana.

kurir.rs/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track