POZNATI BRITANSKI KUVAR TRAŽI RADNIKE U SRBIJI: Džejmi Oliver pozvao zaintersovane da SUTRA dođu u njegov beogradski restoran
Foto: Printscreen/Instagram

konkurs

POZNATI BRITANSKI KUVAR TRAŽI RADNIKE U SRBIJI: Džejmi Oliver pozvao zaintersovane da SUTRA dođu u njegov beogradski restoran

Moj biznis -

Nakon vesti da svetski poznat britanski kuvar i TV lice Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu, on se sada u potrazi za radnicima u njegovom novom lokalu lično obratio ljudima u Srbiji.

- Zdravo dragi ljudi. Pozdrav od Džejmija Olivera! Imam sjajne vesti za vas. Otvaramo naš prvi restoran u Srbiji u prelepom Beogradu. Moj tim i ja tražimo prave ljude da dođu i pridruže se našem timu.

Ako gajite strast prema hrani i ugostiteljstvu i ako želite da budete deo sjajnog tima kome je stalo do vašeg razvoja i zadovoljstva prijavite nam se što pre, istakao je Džejmi u snimku objavljenom pre 2 dana na zvaničnoj stranici njegovog novog restorana.

Džejmi Oliver traži kuvare, barmene, menadžere...

Kako stoji u oglasu na njegovom sajtu, Džejmi Oliver za svoj restoran u Beogradu traži radnike za sledeće poslove:

Kuvare

Zamenika šefa kuhinje

Glavnog kuvara

Barmene

Menadžere

Direktora logistike

Generalnog menadžera

Konobare

Hostese

Pomoćno osoblje

Kako je istaknuto na njegovom sajtu, jedino što treba da uradite je da sa sobom ponesete svoj CV i sa njim lično dođete u prostorije budućeg restorana koji se nalaziti u Hercegovačkoj ulici, u naselju Beograd na vodi, 9. novembra od 12 do 20 časova. O plati nije govorio, a nema ni informacija na sajtu.

Podsetimo, vest da Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu osvanula je krajem oktobra. On će u Beogradu otvoriti jedan restorana u lancu "Jamies Italian".

Kurir.rs/Blic Biznis, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track