UZ POMOĆ OVOGA I VI I VAŠ PAS ĆETE SPAVATI MIRNIJE: Opremljeni dvostrukim sistemom zaključavanja i jednostavni za instalaciju
Foto: Shutterstock

UZ POMOĆ OVOGA I VI I VAŠ PAS ĆETE SPAVATI MIRNIJE: Opremljeni dvostrukim sistemom zaključavanja i jednostavni za instalaciju

InfoBiz -

Panelni komarnici sa otvorom za kućne ljubimce omogućavaju vašim ljubimcima slobodu kretanja između kuće i dvorišta, dok vas štite od dosadnih insekata. Opremljeni su dvostrukim sistemom zaključavanja, prilagođeni svim veličinama ljubimaca, i jednostavni za instalaciju.

Ako ste vlasnik kućnog ljubimca, verovatno ste se više puta našli u situaciji da stalno otvarate i zatvarate vrata kako bi vaš pas ili mačka mogli slobodno da se kreću između kuće i dvorišta. Srećom, sada postoji rešenje koje omogućava vašim ljubimcima slobodu kretanja, a vama mir od dosadnih insekata — panelni komarnici sa ugrađenim otvorom za kućne ljubimce!

Više slobode, manje stresa

Panelni komarnici sa otvorom za kućne ljubimce omogućavaju vašim krznenim prijateljima da slobodno ulaze i izlaze iz kuće ili zastakljene terase bez potrebe da vi stalno otvarate vrata ili prozor. Ova inovacija nije samo praktična, već i čini život vaših ljubimaca mnogo zabavnijim, jer imaju mogućnost istraživanja prostora u svom ritmu.

Dvostruki sistem zaključavanja

Univerzalna vrata za pse i mačke ugrađena u ove komarnike dolaze sa dvostrukim sistemom zaključavanja, koji vam omogućava potpunu kontrolu nad njihovim kretanjem:

Zaključavanje u oba smera – Idealno za noć ili kad ne želite da vaš ljubimac ulazi ili izlazi.

Otključano u oba smera – Vaš ljubimac može slobodno ulaziti i izlaziti kad god poželi.

Ovaj sistem vam pruža fleksibilnost i sigurnost, dok vašim ljubimcima daje slobodu kretanja.

Prilagođeno svakom ljubimcu

Bez obzira na veličinu vašeg ljubimca, Aluroll ima rešenje za vas. Panelni komarnici su dostupni u dve dimenzije:

Manja vrata (240 x 290 mm) – Savršena za manje pse i mačke.

Veća vrata (370 x 420 mm) – Idealan izbor za veće ljubimce.

Ova vrata se montiraju na INOX mrežu pomoću jednostavnog sistema kopčanja, što omogućava laku instalaciju i dugotrajnu upotrebu.

1 / 3 Foto: Sasomange Printscreen

Savršen spoj praktičnosti i zaštite

Uz Aluroll panelne komarnike sa otvorom za ljubimce, možete uživati u čistom vazduhu i prirodnoj svetlosti bez brige o insektima, dok vaši ljubimci imaju slobodu kretanja. Ova inovativna rešenja čine svakodnevni život lakšim i prijatnijim za vas i vaše četvoronožne prijatelje.

biznis.kurir.rs/Sasomange

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track