ONLAJN OROČENA ŠTEDNJA U POZNATOJ BANCI UZ KAMATU OD 5 %: Evo koliko važe ovi povlašćeni uslovi i kako možete da ih iskoristite
Foto: Shutterstock

ONLAJN OROČENA ŠTEDNJA U POZNATOJ BANCI UZ KAMATU OD 5 %: Evo koliko važe ovi povlašćeni uslovi i kako možete da ih iskoristite

InfoBiz -

AIK Banka pripremila je nove i atraktivne uslove za online oročenu štednju na šest meseci, koji će važiti do 30. septembra 2024. godine.

U okviru ponude, godišnja fiksna kamata na dinarsku štednju, oročenu u filijali na 6 meseci je 4,5 odsto godišnje, odnosno 3 odsto za oročenja u evrima.

Međutim, ukoliko štednju „otvarate“ online, putem aplikacije mobilnog ili elektronskog bankarstva, uslovi su još povoljniji, pa je kamata za online štednju u dinarima 5 odsto, a za online štednju u evrima 3,5 procenata.

Posebna prednost online oročenja u AIK Banci je, pored kamate, i mogućnost da za veće iznose oročenja otvorite više štednih partija i na taj način sebi osigurate najpovoljniju kamatnu stopu za sva sredstva koja ste planirali da oročite. Maksimalan iznos online oročenja je 600.000 dinara, odnosno 5.100 evra po partiji, što pruža i opciju razoročenja samo jedne partije, odnosno samo jednog dela sredstava, dok ostatak štednje nesmetano raste.

klijent, banka
foto: Shutterstock

- Kontinuiran rast štednog portfolija AIK Banke govori o poverenju koje klijenti imaju u naš rad i upravljanje njhovim finansijama. U prilog tome govori i podatak da je AIK Banka pouzdan partner i banka prvog izbora svakog petog štediše u našoj zemlji, jer razumemo njihove potrebe i važnost ovog proizvoda. U želji da dodatno unapredimo svoje usluge i klijentima omogućimo što veći komfor, tokom letnje sezone omogućili smo opciju online štednje, kroz neograničen broj partija, čime smo klijentima pružili mnogo veću fleksibilnost, ali i priliku da kroz aplikaciju mobilnog ili elektronskog bankarstva uvek imaju uvid u svoje štedne partije – istakao je Slavoljub Đorđević, direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima AIK Banke.

Bez obzira na to da li se odlučujete za dinarsku ili štednju u evrima, za oročenje u filijali ili online, u AIK Banci Vas, uz atraktivne kamatne stope, očekuju i stručni saveti i podrška stručnjaka Banke.

Za sve dodatne informacije o aktuelnim pogodnostima oročene štednje u AIK Banci, posetite našu web stranicu.

BiznisKurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track