POVUČEN JOŠ JEDAN PROIZVOD SA TRŽIŠTA: U ovom začinu pronašli tragove metala, upozoravaju na mogućnost povreda pri korišćenju
Foto: Shutterstock

POVUČEN JOŠ JEDAN PROIZVOD SA TRŽIŠTA: U ovom začinu pronašli tragove metala, upozoravaju na mogućnost povreda pri korišćenju

InfoBiz -

Kompanija BioWagner GmbH sa sedištem u Disenu objavila je da iz prodavnica povlači svoj proizvod, odnosno začin „BioWagner, Paprika edelüß im Beutel“ zbog preventivne zaštite potrošača.

Nakon redovnih provera i kontrola nije isključeno da se u prahu paprike nalaze metalne krhotine. Opoziv se odnosi na začin sa datumom za najbolje upotrebiti do “04/2027” s brojevima serije:

LB40941

LC40941

LA40951

LB40951

Začin, Kurkuma
foto: Shutterstock

Proizvođač upozorava potrošače na potencijalnu opasnost od povreda pri konzumiranju. Potencijalne posledice uključuju unutrašnje krvarenje ili metalne krhotine koje se zaglave u gastrointestinalnom području i uzrokuju upalu, izveštava Öko-Test.

Začin je dostupan u trgovinama u svim nemačkim saveznim zemljama. Povlačenje proizvoda iz prodaje već je pokrenula kompanija BioWagner. Nedavno je veletrgovac izdao povlačenje začina.

Potrošači koji su kupili proizvod imaju mogućnost da ga vrate direktno proizvođaču ili na prodajno mesto i da dobiju povraćaj kupovne cene. Za povrat nije potreban račun, piše Fenix magazin.

BiznisKurir/BIZPortal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track