ZAHVALILI SE NA DUGOGODIŠNJOJ SARADNJI: Pred više od 500 gostiju iz celog regiona poznati brend proslavio 20 godina postojanja
Foto: VIVAX

ZAHVALILI SE NA DUGOGODIŠNJOJ SARADNJI: Pred više od 500 gostiju iz celog regiona poznati brend proslavio 20 godina postojanja

InfoBiz -

U prepunom Mozaik Event Centru u Zagrebu, svečano je obeležena 20. godišnjica brenda VIVAX, poznatog po proizvodnji klima uređaja, bele tehnike, malih kućnih aparata, TV i audio uređaja.

Za kolege iz celog regiona, dugogodišnje partnere brenda i M SAN Grupe, kao i sve prisutne, bila je to prilika da se prisete ključnih trenutaka koji su obeležili prvih 20 godina uspeha VIVAX-a.

Kako je u svom govoru istakao Vladimir Brkljača, član uprave M SAN Grupe, najveća zahvalnost ide partnerima, dobavljačima i zaposlenima koji su doprineli uspehu VIVAX-a.

VIVAX
foto: VIVAX

- Sećam se kako smo počeli s puno entuzijazma i ambicija. S godinama se mnogo toga menjalo – tehnologija, tržište i razni spoljni uticaji, ali naša posvećenost razvoju VIVAX-a ostala je nepromenjena. Danas sarađujemo sa više od 4.000 partnera, a VIVAX je prisutan u više od 40 zemalja na tri kontinenta. Tokom godina uložili smo značajne resurse u nove proizvodne kapacitete i zapošljavanje mladih i stručnih ljudi kako bi sa svakim novim modelom učinili pozitivan iskorak. Potrošačima nastojimo da ponudimo kvalitetne i atraktivne proizvode, i da im omogućimo potpunu podršku tokom celog životnog veka uređaja. Hvala im što biraju VIVAX - poručio je Brkljača.

Partnerima su tokom proslave uručene plakete kao znak zahvalnosti za dugogodišnju i uspešnu saradnju.

Nakon toga, više od 500 gostiju uživalo je u bogatom celovečernjem programu koji je vodila Marijana Batinić, omiljena televizijska voditeljka. Veče su ulepšale plesne cabaret tačke, i nastupi klape Cambi, kultnog soul i funk sastava Soul Fingers, popularnog zagrebačkog benda SpiceGrills, a vrhunac je bio nastup jedne od najvećih regionalnih zvezda, Jelene Rozge.

1 / 5 Foto: VIVAX

biznis.kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track