MINISTAR MALI SE ZAHVALIO GRAĐANIMA: Nedvosmisleno ste pokazali da želite dalji rast i razvoj
Foto: Printscreen/Instagram/mali_sinisa

MINISTAR MALI SE ZAHVALIO GRAĐANIMA: Nedvosmisleno ste pokazali da želite dalji rast i razvoj

InfoBiz -

Ministar finansija Siniša Mali zahvalio se građanima koji su, kako kaže, nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj.

- Neizmerno hvala svim građanima Srbije koji su juče iskoristili svoje pravo glasa i stabilnom većinom, nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj. Srbija ovog 3. juna nastavlja da gradi auto-puteve, saobraćajnice, brze pruge, mostove, škole, bolnice, da povećava dalje plate i penzije, životni standard, da poboljšava uslove u porodilištima i radi sve ono što se od države očekuje – da brine o svojim građanima - objavio je ministar na svom Instagram nalogu.

- Čujem od mnogih, kampanja je gotova, možemo da predahnemo. Za mene nema razlike, jer bolji život za građane nije kampanja, to je vizija čelnih ljudi ove zemlje u prethodnoj deceniji, sa Aleksandrom Vučićem na čelu koji nas je zarazio idejom da Srbija može mnogo bolje od onoga kako je nekada bilo. I, zaista je tako - dodaje Mali.

- Ne dolazi EXPO 2027. godine u Srpsku naprednu stranku, dolazi u Srbiju. Našu Srbiju koju smo izgradili, reformisali, modernizovali do nivoa da je zavredila da bude domaćin ovakve svetske manifestacije i pokaže svetu da ume, pokaže svetu da je svet. I to je osnovna konceptualna razlika vladajuće i opozicionih stranaka – iskrena borba za dobrobit svih građana, bez obzira na političku opredeljenost, nacionalnu pripadnost, pol ili godine. Svi građani Srbije su domaćini EXPA, svi građani Srbije su stanovnici zemlje koja je u jednoj deceniji penzije podigla sa 200 na 390 evra, plate za 330 na 820, izgradila više od 500 kilometara puteva i – želi još više. Hvala još jednom, više će i biti! Živela Srbija - zaključio je ministar.

biznis.kurir.rs

Bonus video:

00:02

Ministar finansija Siniša Mali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja