PONOVO POSKUPLJUJE PRETPLATA ZA POPULARNU PLATFORMU: Uvode se novine, EVO da li ćete i dalje moći da delite lozinke
Foto: Tanjug

PONOVO...

PONOVO POSKUPLJUJE PRETPLATA ZA POPULARNU PLATFORMU: Uvode se novine, EVO da li ćete i dalje moći da delite lozinke

InfoBiz -

Netfliks je u novom pismu akcionarima najavio skok cena pretplate do koga bi trebalo da dođe u ovoj godini.

- Kako investiramo i razvijamo Netfliks, povremeno ćemo tražiti od naših pretplatnika da plate nešto malo više u skladu sa tim unapređenjima, što će zauzvrat pokretati pozitivan zamajac dodatnih investicija za dalji rast naših usluga - navela je kompanija.

Netflix
foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

NOVI PRISTUP DAJE REZULTATE

Striming servis je u novembru 2022. "objavio rat" deljenju lozinki, kom su pribegavali mnogi korisnici i najavio jeftiniji paket usluga, ali koji uključuje prikazivanje reklama. Netfliks ima više od 260 miliona korisnika širom sveta, a u četvrtom tromesečju prošle godine dobio je više od 13 miliona novih, što ukazuje da novi pristup daje rezultate, piše CNBC.

Standardna pretplata trenutno u Americi košta 15,49 dolara, dok najjeftiniji paket sa prikazivanjem reklama, košta oko 6,99 dolara mesečno. Korisnici u Srbiji i regionu izdvajaju značajno manje - 4,99, 7,99 i 9,99 dolara za Bazični, Standard i Premium paket.

Vredi naglasiti i da je Netfliks u proteklom periodu imao velike izdatke, a zasad nije objavljeno koliki skok cena bi mogao da očekuje pretplatnike, ali je izvesno da će do njega doći.

Kurir.rs/Euronews

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja