NEMA VIŠE PAPIRIĆA NA ŠOFERKAMA: Od danas OVAKO proveravamo da li smo dobili KAZNU za parkiranje!
Foto: Kurir/Petar Lazović

novi sistem

NEMA VIŠE PAPIRIĆA NA ŠOFERKAMA: Od danas OVAKO proveravamo da li smo dobili KAZNU za parkiranje!

InfoBiz -

Od danas, JКP „Parking servis” Novi Sad počinje sa primenjivanjem sistema elektronske kontrole naplate parkiranja, pod nazivom Scan Car, koja će se obavljati iz vidno obeleženog automobila u pokretu, saopštava JP „Parking servis“.

Imajući u vidu saznanje da se Nalog za plaćanje posebne parking karte više neće postavljati na vetrobran vozila, informacija o eventualno izdatoj elektronskoj posebnoj parking karti (ePPК) moći će da se pronađe na internet prezentaciji preduzeća (www.parkingns.rs).

Takoreći, ako ste dobili kaznu za parkiranje, obaveštenje možete dobiti na sajtu Parking servisa, uz informaciju da li vam se vozilo nalazi na depou JКP „Parking servis”, u Ulici Filipa Višnjića 47.

Takođe, više se neće primenjivati papirne parking karte, već će naknada za parkiranje moći da se plati kupovinom elektronske parking karte, na više prodajnih mesta u gradu, a spisak prodajnih mesta se nalazi na internet prezentaciji Preduzeća u sekciji Načini plaćanja/Elektronska parking karta, odnosno na: https://www.parkingns.rs/vesti/elektronska-kontrola-naplate-parkiranja .

Parking Servis, Beograd
foto: JKP Parking Servis

Uvođenjem ovakvog sistema kontrolisanja parkiranja, JКP „Parking servis” Novi Sad nastoji da drži korak sa vremenom i da jača i ubrzava elektronsko poslovanje, navedeno je u saopštenju.

kurir.rs/Dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track