DO KRAJA GODINE OSTAO SAMO JOŠ JEDAN PRAZNIK, ALI ZATO SLEDEĆE: Za Vaskrs i 1. maj spajamo u cugu čak 6, a za Dan državnosti 4!
Foto: Shutterstock

isplanirajte

DO KRAJA GODINE OSTAO SAMO JOŠ JEDAN PRAZNIK, ALI ZATO SLEDEĆE: Za Vaskrs i 1. maj spajamo u cugu čak 6, a za Dan državnosti 4!

InfoBiz -

Do kraja ove godine ostao je još samo jedan praznik, kada firme u Srbiji ne rade, a njihovi radnici odmaraju. Naime, samo još 11. novembar, koji pada u subotu rezervisan je za odmor, kada se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

Naredne godine očekuje nas šest praznika zbog kojih većina neće biti na svom radnom mestu. Prvi je Nova godina koja se dočekuje u nedelju, pa će se tako spojiti mini odmor sa vikendom od četiri neradna dana. Odmah zatim 7. januara obeležićemo Božić, a sledeće praznovanje rezervisano je za Dan državnosti, koji se pada u četvrtak 15. februara, pa s obzirom da se ne radi dva dana, opet će biti spajanja sa vikendom. Mnogi će se na posao vratiti tek u ponedeljak 19. februara.

Najbolje ćemo proći za 1.maj i Vaskrs, koji se naredne godine nadovezuju jedan na drugi, pa se tako neće raditi od 1. maja, koji pada u sredu, dok je Veliki petak 3.maja. Radnim obavezama vraćamo se tek posle Vaskrsa, tačnije u utorak 7. maja. Odmor bez rešenja poslodavca trajaće punih 6 dana.

Pred kraj godine dolazi ponovo Dan primirja u Prvom svetskom ratu u ponedeljak 11. novembra, pa je opet idealno za spajanje i produženi vikend.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track