"DOBAR MARKETING BEZ POKRIĆA" Nina letovala u Albaniji pa objavom sve ŠOKIRALA: Plaže nisu kao na slikama, a ovo su cene (VIDEO)
Foto: TikTok/ninaskocak

isplati se ili ne?

"DOBAR MARKETING BEZ POKRIĆA" Nina letovala u Albaniji pa objavom sve ŠOKIRALA: Plaže nisu kao na slikama, a ovo su cene (VIDEO)

InfoBiz -

"Da li se stvarno isplati letovati u Albaniji" - zapitala se tiktokerka Nina koja je odlučila da svoje iskustvo sa aktuelne destinacije podeli sa pratiocima na mrežama.

Naime, kako je istakla njena ruta bila je Tirana-Vlore-Ksamil, ali kako kaže smatra da su "napravili dobar marketing bez mnogo pokrića".

- Sve su plaže privatizovane i peščane, ležaljke se plaćaju u zavisnosti od mesta. Od 5 do 50 evra. U Vlori je bilo jeftinije, ali u Ksamilu su plaže jako skupe. U Vlori smo ih plaćali 5 evra.

Kako dalje ističe, caka je u tome što na 90 odsto mesta baš morate uzeti ležaljke.

- Verujte plaže ne izgledaju onako kako izgledaju kao na Instagramu. Kafa na plaži je oko 2 do 3 evra.

Ono što je bilo najjeftinije je smeštaj. Kako je istakla, apartman je platila oko 30 evra.

@ninaskocak Tirana-Vlore-Ksamil je naša ruta. Iskreno mislim da se napravio iznimno dobar marketing, no bez tolikog pokrića ? Cijene, izuzev apartmana, su malo jeftinije nego kod nas ili čak iste #albania #albanija #more #iskustvo #cijene ♬ Speed Drive (From Barbie The Album) - Charli XCX

- Rentirali smo i auto za 35 evra po danu, ali nas je auto sačekao u katastrofalnom stanju.

Ipak, kako dodaje, jedna od boljih stvari je to što je voće prejeftino. Samo 10 evra koštala je lubenica, breskve i smokve.

Kada je reč o ugostiteljstvu, istakla je da su joj mišljenja podeljenja. I dok je na nekim mestima bilo za pohvalu, na drugim mestima je bilo loše jer se, kako kaže "čini da im se ni ne radi" kao i da je u proseku potrebno od 17 do 20 evra po osobi za večeru.

- Sve u svemu za ono što se nudi, nije jeftino. Meni ovakve plaže i stil letovanja baš i ne prijaju - iskreno je zaključila.

Ispod njene objave, komentari su samo počeli da pljuše.

"Hvala ti što si mi uštedila novac", "More u Albaniji je plitko, prljavo", "Napokon da neko napravi objektivniji prikaz letovanja u Albaniji", "Ja sam pre 7 god bila u Draču i zaista ne bih nikad više", "Hvala sto si mi uštedela novac, bukvalno smo planirali da idemo za mesec dana tamo" - samo su neki od njih.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track