NOVA VELIKA NEMAČKA INVESTICIJA STIŽE U SRBIJU! Predsednik ima dobre vesti: Dogovoreni poslednji detalji ulaganja od 90 miliona €
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

saopštenje

NOVA VELIKA NEMAČKA INVESTICIJA STIŽE U SRBIJU! Predsednik ima dobre vesti: Dogovoreni poslednji detalji ulaganja od 90 miliona €

InfoBiz -

BEOGRAD - Nova, velika nemačka investicija u Čačku. Jutros u Predsedništvu Srbije dogovoreni poslednji detalji oko ulaganja najmanje 90 miliona evra u "greenfield" investiciju, i to samo u prvoj fazi. Posebno zahvalan mojim saradnicima Jorgu Höskensu i Danilu Cicmilu na marljivom i posvećenom radu, objavio je jutros predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zvaničnom Instagram profilu Budućnost Srbije.

Kamen temeljac za tu fabriku nemačke kompanije u oblasti autoindustrije trebalo bi da bude položen u oktobru i zaposliće, kako je najavio Vučić, 800 ljudi.

"Mislim da je to velika vest ne samo za Čačak nego za sva okolna mesta, i takođe mislim da će ovo mnogo značiti za dalji razvoj centralne i zapadne Srbije. Ostaje nam da radimo na ovakvim stvarima, da imamo što više ovakvih vesti jer mi za razliku od nekih koji traže deindustrijalizaciju, mi hoćemo industrijalizaciju, hoćemo da idemo napred", poručio je Vučić.

Kurir.rs/Instagram/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track