SRPKINJA MAJA PRODAJE STAN S VELIKOM TERASOM U CENTRU PARALIJE: Skroz opremljen, ovako je unutra a svi pitaju za ove 2 stvari FOTO
Foto: Shutterstock, Printscreen Facebook/Live from Greece

nekretnine

SRPKINJA MAJA PRODAJE STAN S VELIKOM TERASOM U CENTRU PARALIJE: Skroz opremljen, ovako je unutra a svi pitaju za ove 2 stvari FOTO

InfoBiz -

PARALIJA - Srpkinja Maja oglasila je na prodaju, pred sam kraj sezone, stan od 46 kvadrata u, kako kaže, strogom centru Paralije.

Objavila je i niz fotografija na kojima se vidi da stan ima veliku terasu, da je unutra skroz opremljen i nameštajem i uređajima poput šporeta, frižidera i mašine za veš.

Ona je oglas postavila u Fejsbuk grupi Live from Greece a komentatori su listom zahtevali da se napiše cena pošto, kako su rekli, fali samo taj podatak i slika kupatila. Manji broj im je odgovorio da imaju telefon pa ako su ozbiljni kupci nek okrenu i saznaju.

Paralija, stan, prodaja, oglas
foto: Printscreen Facebook/Live from Greece

Sa slika se vidi da stan ima prostranu terasu za pijuckanje kafice, zatim ogromnu kuhinju, pored samog ulaza u stan, s velikim trpezarijskim stolom.

Na slici se vidi da iz kuhinje vode dvoja vrata, a na fotografijama koje slede vidi se soba sa dvosedom, pomoćnim krevetom i garderoberom, a potom i soba sa televizorom, komodama ispod njih i još mesta za spavanje.

Jedine nepoznanice su kako izgleda kupatilo i cena stana.

stan, Paralija, oglas, prodaja stana, stan na prodaju
foto: Facebook Printscreen/Live from Greece

Kurir.rs/Facebook/Live from Greece

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track