MALI NA INSTAGRAMU OBJAVIO VAŽAN DATUM A REČ JE O 100 EVRA: Tog dana kreće isplata na račune POLA MILIONA građana dnevno
Foto: Instagram Printscreen, Siniša Mali

ministarstvo finansija

MALI NA INSTAGRAMU OBJAVIO VAŽAN DATUM A REČ JE O 100 EVRA: Tog dana kreće isplata na račune POLA MILIONA građana dnevno

InfoBiz -

BEOGRAD - Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom Instagram nalogu donevši muštuluk građanima Srbije u kojem kaže da će isplata 100 evra svakom punoletnom građaninu Srbije startovati 25. maja.

Tog dana počeće da na račune građana koji su se prijavili onlajn ili telefonom leće 100 evra u dinarskoj protivvrednosti na ime pomoći države kako bi se ublažile posledice iznuđenog ekonomskog mirovanja Srbije zbog pandemije korona virusa.

Dnevno će, kaže ministar, na račune leži uplate za čak pola miliona građana, a sve će biti komplet završeno do 7. juna.

Ko se nije prijavio a želi, ima još dovoljno vremena i može to da učini do 5. juna onlajn ili telefonom pozivanjem kol-centra koji je otvoren u ovu svrhu.

Ako želite da se prijavite onlajn, pogledajte kratko i jasno uputstvo kako se to radi na vrlo brz i jednostavan način!

Ukoliko želite da se prijavite telefonom ni to nije ništa teže a ovde možete pročitati kako da to obavite vrlo lako.

Podsetimo, penzioneri i primaoci socijalnih davanja nije trebalo posebno ni da se prijavljuju jer je njima država direktno uplatila na račune pomenuti iznos, na koji inače primaju penzije i ostale prinadležnosti.

(Kurir.rs/Instagram)

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track