DRŽAVA PRODAJE BANJU ZLATAR: Početna cena 3,1 milion evra, a evo šta se sve dobija
Foto: Youtube Printscreen

Republička direkcija za imovinu

DRŽAVA PRODAJE BANJU ZLATAR: Početna cena 3,1 milion evra, a evo šta se sve dobija

InfoBiz -

NOVA VAROŠ - Državni banjski kompleks "Zlatar" ponuđen je na prodaju po početnoj ceni od 3,1 milion evra, objavljeno je danas na sajtu Republičke direkcije za imovinu.

Prodavci banje Zlatar su Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranja, kao i Republička direkcija za imovinu.

Ukupna površina objekta zdravstvene namene koji se prodaje je 12.298 kvadratnih metara, a u ponuđenom paketu je osam parcela, od 175 kvadratnih metara do gotovo 17.000 m2.

Banja Zlatar prodaje se prodaje se u viđenom stanju i to prikupljanjem pismenih ponuda - poslednji rok za njihovo dostavljanje je 8. januar.

Drvopromet u stečaju ponuđen za 190 miliona dinara

Imovina "Drvoprometa" u stečaju, koja se sastoji od proizvodnih kompleksa kod Leskovca i Depotovca, ponuđena je na prodaju po ukupnoj početnoj ceni od 190 miliona dinara, objavio je danas stečajni upravnik.

Kompleks drvne industrije u Stenjevcu kod Despotovca koji čini 26 objekata, čija je površina preko 10 hiljada kvadratnih metara sa opremom, ponuđen je po početnoj ceni od 108,3 miliona dinara.

Početna cena za vlasništvo ove firme u proizvodnom kompleksu drvne industrije, kao i opremu u selu Nakrivanj kod Leskovca, je 81,6 miliona dinara.

Javno nadmetanje za dva proizvodna kompleksa ove firme zakazana je za 24. januar a depoziti za učešće su 43,3 miliona dinara, odnosno 32,6 miliona dinara.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track