U VOŽDOVIM KAPIJAMA NIKADA ŽIVLJE: Ne jenjava interesovanje za prvi kondominijum na Voždovcu
Foto: Promo

U VOŽDOVIM KAPIJAMA NIKADA ŽIVLJE: Ne jenjava interesovanje za prvi kondominijum na Voždovcu

InfoBiz -

Nova godina podrazumeva nove početke. To je vreme kada donosimo značajne odluke i unosimo pozitivne promene u naše živote. Odluka o kupovini stana svakako je jedna od najznačajnijih koju možemo doneti, jer ne podrazumeva samo ulaganje u nekretninu, već i u građenje novog života i stvaranje novih uspomena.

Ukoliko se odlučite za kupovinu stana u stambenom kompleksu Voždove kapije, nećete dobiti samo ključeve novog doma, već i potpuno nov stil života. Obezbedićete mir i ušuškanost za celu porodicu, priliku da vaša deca bezbedno odrastaju igrajući se u privatnom parku, dok ih posmatrate sa terase, mogućnost da se družite sa komšijama u nekom od kafića ili na prvom terenu za padel u Srbiji koji se nalazi u okviru kompleksa.

U ovom malom gradu koji brzo raste, življe je nego ikada. Vesela dečja graja i topli komšijski pozdravi čuju se na svakom koraku. Lista čekanja za četvrtu fazu kompleksa uveliko se formira, što je najbolji pokazatelj da interesovanje za prvi kondominijum na Voždovcu ne jenjava.

Ako na vreme obezbedite svoje mesto na toj listi i Voždove kapije postanu vaša nova adresa, uživaćete u svim pogodnostima koje kondominijum pruža, uz video-nadzor, kartični pristup, privatni park i podzemni parking. Sa druge strane, nadohvat ruke biće vam sve prednosti Voždovca, starog gradskog jezgra - prostrani bulevari, sportski i šoping centri, škole i zdravstvene ustanove, šuma i zelena oaza koju retko koji deo Beograda poseduje. Život na Voždovcu donosi zaista retku prednost – uživanje u prirodnom ambijentu sa obiljem zelenila, slobodnog prostora i uređenih parkova, a uz odličnu povezanost sa samim centrom Beograda.

foto: Promo

Iza kompleksa Voždove kapije stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group koji je kredibilitet i reputaciju na domaćem tržištu stekao nizom uspešno realizovanih projekata, poput prvog kondominijuma u centru grada Central Garden. U susret predstojećim praznicima, investitor je i ove godine mislio na one kojima svaki gest mnogo znači, pa je otkupio crteže mališana iz Prihvatilišta za decu. Radovi malih umetnika krasiće hodnike zgrada treće faze kompleksa.

Ukoliko ste oduvek maštali o sigurnom domu, ali i posebnom stilu života koji ga prati, rezervišite na vreme svoje mesto u Voždovim kapijama. Potrebno je samo da se obratite vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji, CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track