PREDSEDNIK U SUBOTICI Vučić: Ako budemo radili, dočekaćemo lepu budućnost!
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

SUBOTICA

PREDSEDNIK U SUBOTICI Vučić: Ako budemo radili, dočekaćemo lepu budućnost!

InfoBiz -

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u 13 sati u Subotici i otvorio "Ametek" biznis kampus.

Predsednik se potom obratio javnosti.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Zadovoljan sam što su ljudi zadovoljni, što mogu da rade i doprinose napretku svojih porodica. Ametek će širiti posao i biće vas više nego što vas je danas u kompaniji. Bez vašeg dobrog rada niko više ne bi želeo da dođe ovde", rekao je predsednik Vučić.

VUČIĆ U SUBOTICI: Predsednik svečano otvorio biznis kampus

"Od čekanja budućnosti nema ništa, ali ako budemo vredno radili dočekaćemo lepu budućnost", poručio je Vučić i zahvalio američkoj ambasadi koja, kako je rekao, stalno radi na privlačenju novih investitora.

Nova fabrika na 10.000 kvadrata u kojoj će posao dobiti 500 radnika rezultat je upravo tih napora da se privuku novi investitori, a Vada Srbije ovog puta nije dala subvencije, rekao je Vučić.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kompanija Ametek, čije je sedište u Filadelfiji, ima godišnji promet od oko pet milijardi dolara i oko 50.000 zaposlenih širom sveta.

VUČIĆ DANAS U SUBOTICI: Predsednik na otvaranju biznis kampusa

Reč je o globalnom proizvođaču širokog spektra motora, koji oko 40 odsto proizvodnje proda na američkom tržištu, a ostalo u Aziji i Evropi.

(Kurir.rs/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track