Najnovije vesti

LAUREAT: Moj kiosk dobitnik nagrade Biznis partner

Svečnost u hotelu Metropol

LAUREAT: Moj kiosk dobitnik nagrade Biznis partner

InfoBiz -
Prestižna nagrada Biznis partner 2014, uručena je u hotelu Metropol Palace za novi brend "Moj kiosk" u prisustvu ostalih laureata, brojnih poslovnih partnera, uglednih privrednika, predstavnika vlade, članova diplomatskog kora i predstavnika medija, navedeno je u saopštenju

BEOGRAD - Maloprodajni lanac "Moj kiosk" dobitnik je ovogodišnje nagrade Biznis partner za izuzetne poslovne rezultate, saopštila je kompanija Centro Štampa Holding u čijem se sastavu nalazi ovaj maloprodajni lanac.

Kako se navodi, nagrada je potvrda za izuzetne poslovne rezultate - uvođenje inovativnosti i uspostavljanje svetskih standarda kvaliteta.

Prestižna nagrada Biznis partner 2014, uručena je u hotelu Metropol Palace za novi brend "Moj kiosk" u prisustvu ostalih laureata, brojnih poslovnih partnera, uglednih privrednika, predstavnika vlade, članova diplomatskog kora i predstavnika medija, navedeno je u saopštenju.

"Za nepune tri godine i uz velike investicije, mnogo truda, rada i napora postignut je ogroman uspeh i spasene su dve kompanije Štampa sistem i Futura plus koje su bile na rubu propasti. Futura plus je prva kompanija u Srbiji koja je izašla iz stečaja. Sačuvana su radna mesta i obezbeđena je izvesnost za radnike i njihove porodice", navodi Centro Štampa Holding.

Do sada je, dodaje se, investirano više od 30 miliona evra u nov informacioni sistem, logistiku, distributivnu i veleprodajnu kompaniju, nove segmente poslovanja, a unapređeni su i procesi i upravljanja.

Regionalna nagrada Biznis partner 2014. prvi put je ove godine pripala nekome van regiona, i to Ambasadi Holandije u Beogradu, kao i holandskoj kompaniji Hajneken.

Ambasador Holandije u Beogradu, Lorens Tokvist, rekao je na konferenciji za novinare da je Holandija podržala 40 međunarodnih projekata u Srbiji u ukupnoj vrednosti većoj od 80 miliona evra, a najviše u oblasti poljoprivrede - oko 11 miliona evra.

Među nagrađenima su i Telekom Srbija, "Plantaža 13. Juli" iz Podgoricei kompanija Frezenius Medikal ker.

Organizatori Biznis partnera 2014. saopštili su vececras da su za proteklih 20 godina nagradili više od 800 poslovnih subjekata u regionu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track