DECENIJA LE BELIJERA U KIKINDI: Slede nova ulaganja  i zapošjavanja!
Foto: Saša Urošev

Proslava jubileja

DECENIJA LE BELIJERA U KIKINDI: Slede nova ulaganja i zapošjavanja!

InfoBiz -
Sledeće godine planirana su tri miliona vredna ulaganja u nabavku novih mašina, ali i otvaranje novih radnih mesta izjavio Filip Dizier, predsednik UO Grupe “Le Belijer”

KIKINDA - Odgovara im poslovni ambijent u Srbiji

Izuzetno smo zadovoljni radom naše fabrike u Kikindi. Pre deset godina ovde smo započeli skromnu proizvodnju aluminijumskih odlivaka za automobilsku industriju. Porudžbine su se povećavale, a fabrika koja sada ima 500 radnika, povećavala proizvodnju. Sada je jedna od vodećih u automobilskoj industriji. Imamo sedam automatskih linija ­ izjavio je Filip Dizier, predsednik UO Grupe “Le Belijer”, povodom desetogodišnjice rada njihove fabrike u Kikindi.

On je podsetio da je na početku investirano oko 20 miliona evra, a dodatnih 15 miliona u proteklih nekoliko godina:

" Nastavićemo da unapređujemo proizvodnju. Sledeće godine planirana su tri miliona vrednaulaganja u nabavku novih mašina, ali i otvaranje novih radnih mesta­ najavio je Dizier. Grupa “Le Belijer” ima sedam fabrika na svim kontinentima i sve, kako kaže Dizier, funkcionišu kao jedna celina:­Interes cele naše grupe jeste da se ova fabrika dodatno razvije.

- Odgovara nam poslovni ambijent u Srbiji, a ne možemo da se požalimo ni na veće administrativne probleme. Naučili smo da poštujemo pravile svake zemlje u kojoj poslujemo. Naša poslovna strategija nije da se ovde zadržimo nekoliko godina. Sigurno je da ćemo u Kikindi ostati narednih nekoliko decenija­ priznao je Dizier.

Deset uspešnih godina rada francuskog „Le Belijera“ u Kikindi, obeleženo je velikom proslavom uSportskom centru “Jezero” kojoj su prisustvovali svi radnici.

Na pitanje Kurira da li na ovakav obeležavaju jubileje i u drugim delovima sveta, Dizier je potvrdno odgovorio:­

"Sedamnaestoro radnika koji od početka rade u fabrici, nagradili smo prigodnim poklonima i novčanim iznosom. Trudimo se da u svim zemljama, u kojima poslujemo, naučimo njihove običaje rekao je Dizier. Sigurnost radnika na prvom mestu Radnici u Kikindi veoma su posvećeni poslu. To je i osnova našeg uspeha . Značajna sredstvaizdvojili smo za edukaciju zaposlenih i zaštitu životne sredine. Izuzetno vodimo računa i o zaštitina radu. Na prvom mestu nam je sigurnost radnika i sprečavanje nesreća ­ saopštio je FilipGaland, precedavajući Grupe “Le Belijer”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track