VLASNIK ALTA PAY GRUPE SA AMERIČKIM KONGRESMENOM O BUDUĆOJ SARADNJI: Planirana ulaganja u nekretnine i zelenu energiju
Foto: Promo

VLASNIK ALTA PAY GRUPE SA AMERIČKIM KONGRESMENOM O BUDUĆOJ SARADNJI: Planirana ulaganja u nekretnine i zelenu energiju

Biznis -

Spremnost za povećanjem obima saradnje između finansijskih institucija sa Balkana i američkih kompanija bila je glavna tema sastanka između predsednika Upravnog odbora ALTA banke i vlasnika Alta Pay Grupe, dr Davora Macure sa američkim kongresmenom Džonom Molenarom u Vašingtonu. Pored ovog, Macura je imao seriju strateških sastanaka sa predstavnicima američkih vlasti, finansijskih institucija i medija.

ALTA banka
foto: Promo

Razgovor sa Molenarom se fokusirao na prilike za unapređenje tehnološke saradnje i integracije, povećanje nivoa prisustva finansijskih institucija sa Balkana u SAD i obrnuto, kao i u mogućnost zajedničkih investicija u oblasti nekretnina, i oblasti obnovljivih izvora energije:

- Održani sastanci predstavljaju nastavak naših napora u proširenju saradnje između našeg regiona i SAD-a. U narednom periodu očekujemo konkretizaciju ovih dogovora. Ovakve inicijative otvaraju put balkanskim finansijskim institucijama i kompanijama da se efikasnije povežu sa globalnim tržištima i od suštinskog su značaja za ekonomski razvoj i stabilnost našeg regiona.

ALTA banka
foto: Promo

U Alta Pay Grupi su, vođeni vizijom dr Macure, posvećeni izgradnji veza koje ne samo da unapređuju njihovo poslovanje, već i doprinose kreiranju naprednog ekonomskog okruženja za sve učesnike na tržištu.

PLATNE USLUGE NA 4.100 LOKACIJA

Alta Pay Grupa je jedinstven koncept na finansijskom tržištu. Od osnivanja 2008. godine, izgradili smo mrežu od preko 4,000 lokacija ne kojima našim klijentima omogućavamo da na jednom mestu obave sve svoje finansijske transakcije.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track