Proteklog vikenda jedna je igračica Loto-a 7 u Hrvatskoj osvojila pogodila svih sedam brojeva i dobila nagradu u iznosu od vrtoglavih milion evra.

Za Hrvatsku lutriju je ispričala kako je oduvek znala da će jednom osvojiti džekpot. Istakla je da je Loto 7 njena najdraža igra Lutrije koju povremeno uplati putem interneta, a to je učinila i prošle subote.

- Oko 4 popodne sam se setila da bih baš mogla odigrati sedmicu. Pre deset dana mi se rodilo unuče, pa sam njegov datum rođenja uvrstila u svoju kombinaciju – i osvojila džekpot! - prepričala je dobitnica.

Samo par sati kasnije pratila je televizijsko izvlačenje i shvatila da su upravo njeni brojevi izvučeni.

- Sedela sam s kćerkom i rekla joj, evo to su sve moji brojevi, a ona je mislila da se zafrkavam. Poverovala mi je da sam sve pogodila tek nakon što mi je stiglo obaveštenje na aplikaciji, s upisanim osvojenim iznosom - objasnila je.

Već je odlučila na šta će potrošiti novac.

- Moje unuče meni je najveće bogatstvo, a s novcem tačno znam šta ću. Pomoći ću najpre svojoj deci, a deo ću odvojiti i u humanitarne svrhe… jer treba dati onima kojima je to najpotrebnije - zaključila je dobitnica.

biznis.kurir.rs/Jutarnji list